2777
2789

سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه خیلی وقته توی سایتم ولی خب خاننده خاموش بودم بیشتر الان یه اتفاقی افتاد ک گفتم تایپینگ بزنم چون واقعا بهتون احتیاج داشتم بعد الان تقریبا 2_3 سالی از ازدواجمون میگذره و حس کردم ک واژنم مثل قبل نیست چند جا اسم ماریانا و شنیدم ک رفتم تهیه کردم دیروز اولیش رو استفاده کردم برای تنگ کردن واژن (شیافت) امروز دیدم یه چیزی مثل گوشت اضافه جلوی رحمم رو گرفته به نظرتون لازمه برم دکتر کسی تجربه استفاده داشته خانومایی ک استفاده کردن این عادیه؟ و تا کی اینطوری میمونه 😐

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اضافه پرده بکارتته؟؟میتونی نزدیکی داشته باشی؟؟؟؟اگه نمیتونی یه دکتر برو

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من سر از این چیزا در نمیارم ولی باید بری دکتر و گول این مزخرفاتو نخوری تنگ کردن واژن عمل نیعز داره نه از این قرصا که تاییدیه پزشکی هم ندارن

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
تاپینگ نه و تاپیک شیافت نه و شیاف نمیدونم

عجله ای نوشتم که عذر میخام 😂🤦🏻‍♀️

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!

الان با تایپینگ و شیافت مینماینت

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

تازه عضو شدی و این تاپیک رو زدی؟عجیبه واقعا .به نظرم که خانوم نیستی

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

اره عزیزم من به تیکه از پرده بکارتم هنوز بهم وصله ولی دکتر نرفتم هنوز نمی‌دونم خطر ناکه یانه،؟؟,😂😂😐

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
تازه عضو شدی و این تاپیک رو زدی؟عجیبه واقعا .به نظرم که خانوم نیستی

خب الان این مشگل برام پیش اومده میخاین بیام خاطرات عقدمو تعریف کنم سریع گارد نگیرین لطفا😐