2777
2789
عنوان

من دوهفتس کرونام تموم شده....

250 بازدید | 34 پست

مامانم اینام همگی با من گرفتن خوبن خدارشوکر

ولی میترسم برای عاشورا تاسوعا برم خونشون

من شهرستانم مامانم تهران

اینم بگم تو این مدت کرونا خیلییی رعایت کردیم و اتفاقی باهم گرفتیم من ۲ سال خیلییی کم‌میبنمشون

شاید ۴ بار اینطورا

از ترس کرونا 

به نظرتون با توجه به اینکه تازه کرونا رد کردیم ممکن بی دردسر برم بیام؟؟یا نرم ؟؟؟ دلم خیلی میخواد برم...😪

سلام ببخشید استاتر وسط تاپیکتون سوال میپرسم ولی مهمه نگرانم😔

ببخشید میشه بعده ۱۷ روز از کرونا ریه باز درگیر بشه؟

بابام سی تی اسکن داد گف نیم درصد اندازه یه نقطه درگیر شده الان دیگه ۱۷ روز شده سرفه هم نمیکنه نفس تنگی هم نداره حالش خوبه خوبه اما من نگرانم یعنی دیگه ویروس از بدنش خارج شده؟

بهتریناتفاق زندگیم 👈۱۳۹۸/۳/۵👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشید استاتر وسط تاپیکتون سوال میپرسم ولی مهمه نگرانم😔 ببخشید میشه بعده ۱۷ روز از کرونا ریه ...

اره عزیزمم نگران نباش خوب خوبه خداروهزار مرتبه شکر ولی بازم خیلی بهش برسین بدنش ضعیف تا یه مدت بعدش...

الهی که خدا عزیزانتو حفظ کنه

نگران نباش به لطف خدا پشت سر گذاشته🙏

سلام ببخشید استاتر وسط تاپیکتون سوال میپرسم ولی مهمه نگرانم😔 ببخشید میشه بعده ۱۷ روز از کرونا ریه ...

بعدازدوهفته ویروس ازبین میره این ثابت شده اس، نگراننباش

یک صبح به اخلاص بیا بر در ما   گر کار تو برنیامد آنگه گله کن
اره عزیزمم نگران نباش خوب خوبه خداروهزار مرتبه شکر ولی بازم خیلی بهش برسین بدنش ضعیف تا یه مدت بعدش. ...

خانوادگی کرونا گرفتیم ما وضعیتمون خیلی خراب یود بابام از ما سرحال تر بود من حتی نمیتونستم برم دستشویی ولی بابام کارابه خونه رومیکرد الان هرکسی یه چیزی میگه نگرات شدم☹

بهتریناتفاق زندگیم 👈۱۳۹۸/۳/۵👉🏻
به نظرم برو 

میترسم خیلیییی سخته بیماریش از خودش بدتر دلهره ادم تو بیماری اذیت کنندس دلم به حال بچمم میسوزه طفلی با ما درگیر شد 

نمیدونم هرچی خیره ...

بازم ممنون از وقتی که گذاشتی