2777
2789
عنوان

من دوهفتس کرونام تموم شده....

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 34 پست
به خداوندی خدا از آبان پارسال تا الان من و همسرم خانواده هامونو ندیدیم مامانم داره از دوریمون دیوونه ...

ماهم همینیم من بچم به دنیا اومد چند ماه بعدش کرونا شد مامانم اصلا نفهمید بچم چجوری بزرگ شد تو حسرت دیدنش همیشه با این همه رعایت بازم گرفتیم ولی واقعا تصمیم گیری این روزا خیلی سخته بری میگیری نری میگیری ....خدا خودش کمک کنه به معنای واقعی بردیم دیگه گرونی هزار یک مشکل به کنار اینم شده بدترین درد 

خانوادگی کرونا گرفتیم ما وضعیتمون خیلی خراب یود بابام از ما سرحال تر بود من حتی نمیتونستم برم دستشوی ...

نه نگران نشو مطمئنن پشت سر گذاشتین همگی خداروشکر

فقط به خودتون برسین و یه مدت بیشتر رعایت کنین همین😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نگران نشو مطمئنن پشت سر گذاشتین همگی خداروشکر فقط به خودتون برسین و یه مدت بیشتر رعایت کنین همین ...

نتونستیم والا درگیره اسباب کشی بودیم صاحب خونه مارو تحت فشار گزاشت بخدا دیگه جون نداریم 

بهتریناتفاق زندگیم 👈۱۳۹۸/۳/۵👉🏻
ماهم همینیم من بچم به دنیا اومد چند ماه بعدش کرونا شد مامانم اصلا نفهمید بچم چجوری بزرگ شد تو حسرت د ...

پسر منم بزرگ شد ولی هیج کسی ندیدش 🤒🤕اصلا از کجا بدونه عمه کیه خاله کی عمو یعنی چی دایی کیه۲🥴

پسر منم بزرگ شد ولی هیج کسی ندیدش 🤒🤕اصلا از کجا بدونه عمه کیه خاله کی عمو یعنی چی دایی کیه۲🥴

فاجعس واقعا منم همین شرایطو دارم درکت میکنم

فقط میتونیم دعا کنیم کاری از دستمون برنمیاد مردم یکپارچه ایی نیستیم که قیام کنیم از دست این جماعت عوضی راحت شیم 

مثل ابا ۹۸ یه سری کشته میدیم و تمام فایده نداره

کارد به استخون مردم باید بخوره تا همگی بلند شن به امید اون روزام فقط

فاجعس واقعا منم همین شرایطو دارم درکت میکنم فقط میتونیم دعا کنیم کاری از دستمون برنمیاد مردم یکپارچ ...

مامانم هر روز زنگ میزنه میگه میمیرم و حسرت دوباره دیدنتون به دلم میمونه🥺نابود شدیم

مامانم هر روز زنگ میزنه میگه میمیرم و حسرت دوباره دیدنتون به دلم میمونه🥺نابود شدیم

خدا نکنه انشالله این وضع هر چه زود تر سر و سامان میگیره 

خدا پشت و پناهمون باشه الهی

وای از کجا فهمیدین کرونایت علایمش چی بود دختر منم دوسالش ابریزش بینی داره و تب 

پدرش از پادگان برگشت از همون روز اول حال ندار و تب دکتر براش تست نوشت مثبت شد دیگه بعد ماهم درگیر شدیم فقطم تب بود برای پسرم الهی که بلا از همه این فرشته کوچولوها دور باشه

خدا دخترتو حفظ کنه ولی اگه خودتون علائمی ندارین خیلی نگران نباش ولی حتما پیگیری کن

خدا نکنه انشالله این وضع هر چه زود تر سر و سامان میگیره  خدا پشت و پناهمون باشه الهی

مرسی عزیزم ان شاالله دوباره بتونیم عادی زندگی کنیم و عزیزانمونو ببینیم و یک دل سیییییییر ببوسیمشون و بغلشون کنیم😍🙏

2790
2778
2791
2779
2792