به نام خدا هیچکدوم از علائم رو ندارم فقط تکرر ادرار دارم گلم نمیدونم چند روز گذشته هیچ موقع پ ...
وای تکرر یکی از علایم اصلیه منم رو بچم نمیدونستم باردارم خواهرم بهم گفت چقدر دستشویی میری نکنه بارداری گفتم نه نمیدونم چرا تکرر ادرار گرفتم نگو که باردار بودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ادرار زیاد ریختی ولی نمیدونم چرا حس میکنم مثبته ب مثبت مبخوره.خط دوم چقد بعدش ظاهر شد؟؟؟اگه در عرض چن ثانیه ظاهر شده احتمال مثبت بودنش زیاده چون میگی یکی دیگه هم زدی هاله انداخته.انشاالله ک مثبت اگه نی نی میخوای
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍