عزیزم بیشتر از دو یا سه قطره ادرار بی بی چکو خراب میکنه و اکثر وقتا اینجوری رنگ پخش میکنه انشالله ک مثبته ولی به این بی بی چک اعتماد نکن ک بخوره تو ذوقت خدایی نکرده یه دونه دیگ بزن ولی حتما دو یا سه قطره بریز و صبر کن تا کم کم نوار بی بی چک رو خیس کنه
میگن اگه بی بی چک تو دسترس نداری یه تیکه صابون استفاده نشده رو ببر روش ادرار خودتو بریز اگه کف کنه صابون بارداری میخای تا بی بی چک جدید بخری اینو امتحان کنی 👌👌👌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلم دوروز پیش یه بی بی زدم هاله خیلی کمرنگ انداخت امروز اینو زدم اول کمرنگ بود بعد چندساعت پررنگ پرر ...
پس انشالله ک مثبته 😍اینو گفتم چون دوستمم بیش از اندازه ادرار میریخت رو بی بی چک و بی بی چکش تقریبا مثل شما شده بود و خیلی امیدوار بود دو ماه پشت سر هم هاله انداخت ولی ازمایش منفی خیلی اذیت شد گفتم شما یهو اونجوری نشی
والا من به همین بی بی چکش اعتماد ندارم چه برسه صابون😐
اره خوب ازمایش خون بهترین و مطمئن ترین راهه ...گفتم شاید بخای تست خونگی امتحان کنی و بیبی چکم تو دسترست نباشه گفتم انجام بدی ....انشاالله که بارداری خدا یه نی نی ناز بهت میده آمین