2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 210 پست

عزیزم بیشتر از دو یا سه قطره ادرار بی بی چکو خراب میکنه و اکثر وقتا اینجوری رنگ پخش میکنه انشالله ک مثبته ولی به این بی بی چک اعتماد نکن ک بخوره تو ذوقت خدایی نکرده یه دونه دیگ بزن ولی حتما دو یا سه قطره بریز و صبر کن تا کم کم نوار بی بی چک رو خیس کنه 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
انشاالله خدا از دهنت بشنوه ❤️😭

میگن اگه بی بی چک تو دسترس نداری یه تیکه صابون استفاده نشده رو ببر روش ادرار خودتو بریز اگه کف کنه صابون بارداری میخای تا بی بی چک جدید بخری اینو امتحان کنی 👌👌👌

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بیشتر از دو یا سه قطره ادرار بی بی چکو خراب میکنه و اکثر وقتا اینجوری رنگ پخش میکنه انشالله ک ...

گلم دوروز پیش یه بی بی زدم هاله خیلی کمرنگ انداخت امروز اینو زدم اول کمرنگ بود بعد چندساعت پررنگ پررنگ شد

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
میگن اگه بی بی چک تو دسترس نداری یه تیکه صابون استفاده نشده رو ببر روش ادرار خودتو بریز اگه کف کنه ص ...

والا من به همین بی بی چکش اعتماد ندارم چه برسه صابون😐

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
انشالله مثبته یکی دیگه بزن

انشاالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم دعام کن

گلم دوروز پیش یه بی بی زدم هاله خیلی کمرنگ انداخت امروز اینو زدم اول کمرنگ بود بعد چندساعت پررنگ پرر ...

عزیزم اگه هر دو خط پر رنگه خوب مثبته دیگه 😍😍😍😍😍مبارکه

اره گلم زیاد ریختم

من این علاعم ها رو دارم 

ترشحم زیاد شده نسبت ب قبل 

نوک سینه هام درد میکنه 

زیر شکمم درد میکنه مثل پریودی 

4 روز مونده ب موعودم 

شما چی آیا باردارم

خودم حس میکنم هستم😄😄

بعد اینکه شما چند روز از موعود گذشته بی بی زدین 

اگر بیشعوری درد داشت ، بازم یه عده مسکن میخوردن و به کارشون ادامه میدادن!!!
عزیزم اگه هر دو خط پر رنگه خوب مثبته دیگه 😍😍😍😍😍مبارکه

اول کمرنگ افتاد بعد چندساعت پررنگ شد

ولی نمیدونم چرا توعکس انقدر کمرنگه

گلم دوروز پیش یه بی بی زدم هاله خیلی کمرنگ انداخت امروز اینو زدم اول کمرنگ بود بعد چندساعت پررنگ پرر ...

پس انشالله ک مثبته 😍اینو گفتم چون دوستمم بیش از اندازه ادرار میریخت رو بی بی چک و بی بی چکش تقریبا مثل شما شده بود و خیلی امیدوار بود دو ماه پشت سر هم هاله انداخت ولی ازمایش منفی خیلی اذیت شد گفتم شما یهو اونجوری نشی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
والا من به همین بی بی چکش اعتماد ندارم چه برسه صابون😐

اره خوب ازمایش خون بهترین و مطمئن ترین راهه ...گفتم شاید بخای تست خونگی امتحان کنی و بیبی چکم تو دسترست نباشه گفتم انجام بدی ....انشاالله که بارداری  خدا یه نی نی ناز بهت میده آمین

من این علاعم ها رو دارم  ترشحم زیاد شده نسبت ب قبل  نوک سینه هام درد میکنه  زیر شک ...

به نام خدا هیچکدوم از علائم رو ندارم فقط تکرر ادرار دارم 

گلم نمیدونم چند روز گذشته هیچ موقع پریود منظمی نداشتم بخاطر همین اصلا حساب نمیکنم که کی شدم کی میشم

اره خوب ازمایش خون بهترین و مطمئن ترین راهه ...گفتم شاید بخای تست خونگی امتحان کنی و بیبی چکم تو دست ...

انشاالله عزیزم 😭😭❤️❤️

پس انشالله ک مثبته 😍اینو گفتم چون دوستمم بیش از اندازه ادرار میریخت رو بی بی چک و بی بی چکش تقریبا ...

ای وای 😢نمیدونم والا 

توروخدا دعام کن 😭😭