2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 210 پست
ایت الکرسی میخونم براتون انشالله که بارداری

مرسی عزیزم 😭❤️

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
به نام خدا هیچکدوم از علائم رو ندارم فقط تکرر ادرار دارم  گلم نمیدونم چند روز گذشته هیچ موقع پ ...

وای تکرر یکی از علایم اصلیه منم رو بچم نمیدونستم باردارم خواهرم بهم گفت چقدر دستشویی میری نکنه بارداری گفتم نه نمیدونم چرا تکرر ادرار گرفتم نگو که باردار بودم

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم تنبلی تخمدان دارم پریودام منظم نیست

مبارک باشه عزیزم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
مبارک باشه عزیزم

ممنون گلم دعام کن

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ممنون گلم دعام کن

انشالله ک صحیح وسالم بغل بگیریش توهم براتو دلی من دعا کن😔🙏⁦♥️⁩

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
انشالله ک صحیح وسالم بغل بگیریش توهم براتو دلی من دعا کن😔🙏⁦♥️⁩

عزیزم انشاالله که شمام صحیح وسالم بغل بگیری نی نی خوشگلت رو❤️

اما من هنوز مطمئن نیستم که باردارم یا نه😢

الهی این مثبته برووازنایش بده حتما

میشه دعام کنی آزمایشمم مثبت بشه😭😭❤️

توکل کن بخدا برو از بده انشالله بحق صاحب این روز مثبته

انشاالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم ❤️😭

عزیزم انشاالله که شمام صحیح وسالم بغل بگیری نی نی خوشگلت رو❤️ اما من هنوز مطمئن نیستم که باردارم یا ...

انشالله ک بارداری برات صلوات میفرستم⁦♥️⁩

عزیزم ادرار زیاد ریختی ولی نمیدونم چرا حس میکنم مثبته ب مثبت مبخوره.خط دوم چقد بعدش ظاهر شد؟؟؟اگه در عرض چن ثانیه ظاهر شده احتمال مثبت بودنش زیاده چون میگی یکی دیگه هم زدی هاله انداخته.انشاالله ک مثبت اگه نی نی میخوای

ایشالله که مثبته مثبته

منم دعا کن مثل توام تنبلی ذارم🥺

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
ایشالله که مثبته مثبته منم دعا کن مثل توام تنبلی ذارم🥺

عزیزم باز بی بی چک زدم منفی شد 😔

عزیزم باز بی بی چک زدم منفی شد 😔

وا چراااا اونکه مثبتههه

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍