2821
2789
عنوان

شهرزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 57 پست
فرهادم خوب بود.ولی تو دنیای واقعی معمولا اینطور نیست.خب وقتی قباد اونطوری عاشق شهرزاد بود بهتر بود شهرزاد بخاطر بچش هم که شده دل میداد بهش. نمیدونم....شایدم اشتباه میکنم!!
خدای مهربونم ممنون بخاطر همه ی نعمتهات.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فرهاد کجاش بیچارس، اون موقع که بعد از نجات پیدا کردنش تا چند وقت برا شهرزاد کلاس میذاشت و تحویلش نمیگرفت یادتون نیست ؟؟؟ بعدشم که خیلی راحت عاشق یکی دیگع شد ، اون یکی زنه. در کل احساس عمیق اصلا به نقشش نمیاد ، بهش میاد کاملا منطقی باشه و بس
واییی من عاشق قبادم فرهاد انگار منگولهه اصلا قباد خیلییی عالییی بازی کرد نقششوو یه اباهت خاصی داشت چهره خیلییی جذاب کارکتر خیلییی قویی اون شهرزاد خول چه جور تونست قید بچه و قبادو بزنه بره دنبال اون فرهاد
من شهاب حسینی و بازیشو خیلی دوست دارم ولی تعجب میکنم که خانم ها میگن چرا شهرزاد رفت با فرهاد ازدواج کرد،یعنی تو دنیای واقعی اگه سر هر زنی این بلاها بیاد انتظار داریم منتظر مردی بمونه که آلت دسته؟یعنی همین طور میموند به اسم عروس سابق دیوان سالارها تا شاید فرجی بشه و قباد باز بیاد سراغش؟عشق زیاد الکی به چه درد میخوره؟فرهاد حتی شب عروسی شهرزاد هم اومد و کتک خورد اگه بعدش هم ازش دوری میکرد چون زن کسی دیگه بود و به موقعیت شهرزاد به عنوان یه زن متاهل احترام میذاشت
شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....
نارتیتی خب از بس فرهاد نچسبه بچه ها بخاطر همین دوسش ندارن اون طرف قضیه قباد سوپراستاره خب معلومه کف ترازو سنگینی میکنه اینور
خوشبختی مثل تلفنه اگه بقیه نداشته باشند به درد نمیخوره
من سه بار اون سکانس رو دیدم و سه بار هم گریه کردم کسی که عاشقه واقعا میتونه اون لحظه رو درک کنه و باهاشون همزاد پنداری کنه قسمت اخرشم فوق العاده تموم شد و فیلم هندی نشد کار درست هم شهرزاد کرد اگر قباد خیلی عاشق بود یه ماری میکرد نه اینکه شهرزاد ولش کنه قباد عاشق نیست اگر بود بچه رو نمیبرد که شهرزاد نبینتش کلا رشد نکرده از بس تو سرش زدن
هر زن يك سرزمين است .اداب و رسوم خودش را دارد...
بازی عالی قباد آدمو تحت تاثیر قرار میده و ازش خوشتون میاد ولی یه لحظه فکر کنیم زندگی با کدوم مردو تو واقعیت ترجیح میدیم؟قباد واسه من نمونه پسرهای عاشق پیشه است که فقط میخوان عشقشون مال خودشون باشه ولی به حاطرش هیچ کاری هم نمیکنن و زندگی باهاشون وحشتناکه
شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....
2790
2823
2791
2779
2792