2821
2789
عنوان

شهرزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 57 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قباد غلط کرده هم اینکه زن داره هم اینکه فرهاد و شهرزاد باهم نامزد بودن
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
واقعا پایان شهرزاد یه ماستمالی هول هولی بود. و من همیشه فکر میکردم عشق مادر به فرزند از هر چیزی والاتره. توی این سریال تطبیق پذیری شهرزاد و همیشه میپرستیدم ولی این هول زدنای اخرش که مثل یه دختر 14 ساله رفتار میکرد خیلی من و زده کرد.
عاقا شما خودت شعر خوندن شهاب حسینی توی مدارصفردرجه رو با شعرخوندن مصطفی زمانی مقایسه کن....اصلا فاصله از کجا تا کجاست
خوشبختی مثل تلفنه اگه بقیه نداشته باشند به درد نمیخوره
چرا؟ بیچاره فرهاد نبود؟؟؟خداییش؟
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
2790
2823
2791
2779
2792