2821
2789
عنوان

شهرزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 57 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دنیا اینو قبول دارن مقابله مصطفی زمانی با شهلب حسینی این حسو به وجود آورده،در مقابل شهاب حسینی یکی مثل خودشو باید میذاشتن
شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....
اخه واقعا بدون صحنه های احساسی قباد, دیدن فصل دوم جذابیتی نداره حداقل نقش فرهاد رو باید میداد به شهاب اگر میخواست فیلم جذابیتشو از دست نده
خوشبختی مثل تلفنه اگه بقیه نداشته باشند به درد نمیخوره
فرهاد از نظر من خیلی جذاب تره آدم جسور و باسواد قباد حرف زدنم بلد نبود ! البته نقش قبادو عالی بازی کرد شهاب در این شکی نیست ولی اگه منم بودم یه تار مو فرهادو با قباد عوض نمیکردم فقط یکم دلم واسش میسوخت
بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود ****پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود
مثلا یه مورد که عشق قبادو واسه من یه عشق دم دستی میکنه لج بازی با شهرزاده،خودش طلاقش داد ولی حتی بچه رو ازش دریغ کرد،فرهاد اگه مثل قباد بود بعد ازدواج شهرزاد سعی میکرد آزارش بده ولی ازش دوری کرد ولی قباد تو قسمت آخر نشون داد که به فکر انتقامه،این چه عشقیه آخه؟آدمو یاد اونایی میندازه که میگن از عشق طرف رو صورتش اسید پاشیدیم
شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....
2790
2823
2791
2779
2792