2821
2789
روانپزشک ، یه دوره خوردم اما همینجور در کنارش با خودم کلنجار میرفتم که کی خوب میشم و فلان

نگران نباش خوب میشی

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی ناراحتم 😔

نباش،،خودتو زود گم کردی

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
آینده چکار کنم با این روحیه 

به خودت تلقین نکن اینقد

سلام دنیا جان خوب هستید ، فعال هستین ؟

سلام جانم

سلام جانم

جانتون سلامت . دنیا جان من خیلی فکر میکنم یه افکاری دارم که میترسم ازشون ، از طرفی میگم افسردگی بعد زایمان نگرفتم کلافه شدم نمیدونم چکار کنم ...

جانتون سلامت . دنیا جان من خیلی فکر میکنم یه افکاری دارم که میترسم ازشون ، از طرفی میگم افسردگی بعد ...

چرا اینقدر باخودت فکرارو مرور میکنی؟؟ به خودت یاداوری میکنی کلمه افسردگی رو؟؟برو جلو ایینه ب خودت حرفای مثبت بزن،،رو کاغذ چیزایی .که دوس داری و بهش رسیدی رو بنویس

دست خودم نیست از کلمه مغز ذهن تفکر ترسیده شدم

اگه مغزت تکرار میکنه خودت جلوشو بگیر،،بهش اهمیت نده خودتو منحرف کن

من ۲۰ سالمه نزدیک ۲۰ سالو نیم البته کم مونده به زایمانم به نظرم افسردگی بعد زایمان معنی نداره نمیدونم منی که اینهمه عاشق دخترمم با به دنیا اومدنش بازم ممکنه افسردگی بگیرم که فکر نمیکنم چون وقتی عاشقشم وقتی بیصبرانه منتظر بغل کردنشم منتظر همه سختیاشم به جون و دل

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

من ۲۰ سالمه نزدیک ۲۰ سالو نیم البته کم مونده به زایمانم به نظرم افسردگی بعد زایمان معنی نداره نمیدون ...

افسردگی بعد زایمان ربطی به عاشق بودن و نبودن ندارع ...ربطی به سن هم نداره... انشاالله بسلامتی زایمان کنید و بهش دچار نشین .

2824
2823
2791
2779
2792