2821
2789
افسردگی بعد زایمان ربطی به عاشق بودن و نبودن ندارع ...ربطی به سن هم نداره... انشاالله بسلامتی زایمان ...

سلامت باشین یعنی شمام تو بارداری بچه اتونو دوست داشتین؟منتظرش بودین؟

میشه بیشتر توضیح بدین فکرم درگیر شده

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

سلامت باشین یعنی شمام تو بارداری بچه اتونو دوست داشتین؟منتظرش بودین؟ میشه بیشتر توضیح بدین فکرم درگ ...

اره عزیزم همه منتطرن . من بعد زایمان اینجوری شدم . بعد زایمان اکثر خانوما این حالتی میشن اما بعضیا خفیفه بعضیا شدید .بعضیا هم اصلا دچار نمیشن .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره عزیزم همه منتطرن . من بعد زایمان اینجوری شدم . بعد زایمان اکثر خانوما این حالتی میشن اما بعضیا خ ...

دعا کنید من دچار نشم بچه من جز من کسیو نداره مامانم که یک ساله زیر خاکه مادرشوهرمم کلان بچه دختر دوست نداره

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

چطوری باید اهمیت نداد؟

سرگرم کن خودتو با بچت،،عشقی ک ب. بچت داری نبااید بذاره ب این چیزا فکر کنی،، اهنگ بذار برقص برا. خودت

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
دعا کنید من دچار نشم بچه من جز من کسیو نداره مامانم که یک ساله زیر خاکه مادرشوهرمم کلان بچه دختر دوس ...

نگران نباش عزیز دلم انشاالله که نمیاد .چیزی نیس ک بخوای بترسی ازش .😘

خیلی ناراحتم ..من که اینجورم یعنی بچمو دوس ندارم؟

نه ربطی نداره این یه امر طبیعیه،،ولی داری زیادی بهش اهمیت میدی ،اهمیتت و فکرتو منحرف کن ب بچت

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
نه ربطی نداره این یه امر طبیعیه،،ولی داری زیادی بهش اهمیت میدی ،اهمیتت و فکرتو منحرف کن ب بچت

وقتی اینجوری گفتین من فک کردم بچمو دوس ندارم ... نمیتونم بپذیرم ‌.. دارم سعی میکنم 

وقتی اینجوری گفتین من فک کردم بچمو دوس ندارم ... نمیتونم بپذیرم ‌.. دارم سعی میکنم 

نه عشق به بچه رونمیشه تو دل کسی ندید

درسته . دنیا جون چطور خودمو نجات بدم حالم واقعا خرابه هر کار میکنم نمیشه

مثلا چه حالی داری؟؟چه فکرایی برات میاد؟؟ مشاورتو ادامه میدی یانمیری؟

مثلا چه حالی داری؟؟چه فکرایی برات میاد؟؟ مشاورتو ادامه میدی یانمیری؟

نمی‌رم . مغزم یجور دیگه کار می‌کنه انگار ، فکرای بد میاد سراغم ، مثلا از ورودی های ذهنم میترسم ، از کلمه ذهن میترسم ، نمیدونم چطوری از این چاه در بیام

نمی‌رم . مغزم یجور دیگه کار می‌کنه انگار ، فکرای بد میاد سراغم ، مثلا از ورودی های ذهنم میترسم ، از ...

ب مشاور برو ،، خودت خیلی ب خودت تلقین میکنی،،

2824
2823
2791
2779
2792