2821
2789
دوستتون بهتر شد ؟ چن وقت اینجوری بود؟

اره خیلی بهتر شد،،یه ماهی بعد از زایمانش اینطور بود

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اارههه چرا نشه،،این یه دوره هست میگذره،،با مشاورتم صحبت کن

من بچم نزدیک سه ماه بود این طوری شدم ، الان دو ماه و خورده ای هس اینجورم .همش دلم میگیره . .انگار نامید شدم . همش میگم خوب میشم؟؟ اگر تا آخر همینجوری بمونه و من همینجوری نتونم به خودم برسم داغون میشم ...

من بچم نزدیک سه ماه بود این طوری شدم ، الان دو ماه و خورده ای هس اینجورم .همش دلم میگیره . .انگار نا ...

الان همین چند تا جمله ای ک نوشتی رو هرروز داری با خودت تکرار میکنی،، خوب میشم؟؟ نشم داغون میشم،،،پس اینطور خوب نمیشی اصلا،، شبا موقع خواب اول به بچت یه نگا بنداز و دلخوشیا و لحظات قشنگو رو یه برگه بنویس صبح پاشو بخونشون مرورکن،،، با بچت بازی کن و وقت بگذرون،،خودتو از این افکار منحرف کن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
وای خیلی میترسم چکار کنم 

ترست از چیه؟؟ این یه افسردگی رایجه ک برای همه هست همه ماها به نوبه خود دچار افسردگی هستیم،،، خودت ب خودت کمک کن ،،یه مشاور هم برو

یکی از دختر عمو هام چندین سال پیش یه هو افتاد تو خونه سر یه دعوا اینجور شد بعد دیگه دلش نمیخواس بلند ...

ادما مثل همن؟؟ خودتو با خانمای قوی مقایسه کن نه یه خانم ضعیف،،،خودتو چرا باختی؟

ادما مثل همن؟؟ خودتو با خانمای قوی مقایسه کن نه یه خانم ضعیف،،،خودتو چرا باختی؟

من هیچوقت این قد ضعیف نبودم .دلیلش این بود که افسردگی بعد زایمان رو از اول برا خودم غول کردم و ازش میترسم و خیلی جاها خوندم اگر دکتر مریم خوب نمیشه و بدتر یا پنهون میشه ... خیلی ناراحتم 

من هیچوقت این قد ضعیف نبودم .دلیلش این بود که افسردگی بعد زایمان رو از اول برا خودم غول کردم و ازش م ...

مشاور برو،،خودت زیادی این موضوع رو گنده کردی برا خودت

امروز نوبت دکتر دارم اگر دارو داد چی؟

خب بده چ اشکال داره،،بعدشم سریع نمیدن یکم اول باصحبت حلش میکنن

سری قبلی رفتم دارو داد . گفتم بدون دارو می‌خوام خوب بشم گفت نه باید دارو بخوری 

مشاوره یا روانپزشک؟؟ داروهای ارام بخشه؟

2824
2823
2791
2779
2792