2789

افسرردگی بعد زایمان چیز شایعی هست سعی کن درگیرش نشی زیاد،،،ب خودت کمک کن افکارتو از منفیا دور کن،،، خالمم داشت دچارش میشد سریع ب خودش کمک کرد اما دوستم هرروز گریه میکرد،،خودش یه دوره ای داره

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افسرردگی بعد زایمان چیز شایعی هست سعی کن درگیرش نشی زیاد،،،ب خودت کمک کن افکارتو از منفیا دور کن،،، ...

من نتونستم کمک کنم . سعی کردم سخت بود. رفتم دکتر و دارو دارم استفاده میکنم. خوب میشه ؟

خداروشکر آخه من خیلی میترسم

نترس گلم

با دید مثبت ب زندگی نگاه کن

از زندگیت لذت ببر

راستش من ی خصوصیت ک دارم ب خودم دلداری میدم

مثلا حرص میخورم واسه ی موضوعی بعد سریع خودم خودمو دلداری میدم

ب خودم دلگرمی میدم

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد
نترس گلم با دید مثبت ب زندگی نگاه کن از زندگیت لذت ببر راستش من ی خصوصیت ک دارم ب خودم دلداری مید ...

آخه من خیلی حساس شم .نتونستم به خودم کمک کنم .مدام گریم می‌گرفت رفتم دکتر و دارو استفاده میکنم .امیدوارم نتیجه بده . در کنارش باید به خودمم کمک کنم؟

من نتونستم کمک کنم . سعی کردم سخت بود. رفتم دکتر و دارو دارم استفاده میکنم. خوب میشه ؟

اارههه چرا نشه،،این یه دوره هست میگذره،،با مشاورتم صحبت کن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️