2821
2789
عنوان

اومدم قهر

153 بازدید | 9 پست

یه پسر۳ساله دارم ناتوان هسش گذاشتم اومدم بدلیل اینکه یه شوهر احمق دارم به فکر بچش نیس به فکر زندگیش نیس .یه پولی از بهزیستی میدن اونم به سختی اینقدر رفتم دنبال پروندش تا فعال کردن حالا شوهرم از حساب پسرم خرج میکنه .خودش هم ته حسابش یه ۱میلیون نداره . و همیشه از من طلبکاره و از ازدواجش پشیمون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقدم رو داره

خیلی  .پسرمن راه نمیره کلا من کاردرمانی شو خودم انجام میدم تو خونه .و اصلا دکتر نمیبره اگر هم ببره اون روزمون جهنمه همش توهین میکنه منو خار میکنه . خیلی تو فشارم میزاره .یبار بهم روحیه نداده همش بی احترامی میکنه بهم اصلا نمیتونم ازش یه چیزی بخوام .مثلا بگم یه مرغ بخر انگاری دارم میکشمش .و بهم توهین میکنه

خیلی  .پسرمن راه نمیره کلا من کاردرمانی شو خودم انجام میدم تو خونه .و اصلا دکتر نمیبره اگر هم ب ...

دلم میخاد خفش کنم 

چجور ب خودش اجازه میدعرک توهین کنع چ حقی دار اخه

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

الان اومدن قهر مشکل رو حل میکنه ؟  خوب اینطوری راحت ته حساب بچه رو در میاره،

در اورده عزیزم .از بهزیستی پول میریختن من جمع میکردم این گرفته خرج کرده .نمیدونم به چه روی خرج میکنه خجالت نمیکشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز