2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی...فقط شما در مورد هزینه هم چیزی میدونین؟

نه عزیزم والله این چند وقته قیمتا از دست همه در رفته 

یهو میبینم مثلا دکتری که تا پارسال داشته با هشت تومن جراحی میکرده الان میگه بیست سی تومن

من یکی دوماه پیش اینجا هزینه های زایمان رو دیدم حدودای ده تومن بود فکر کنم زیر ده نباشه حالا بازم بستگی به بیمتون داره

در کل خاتم بیمارستان گرونیه اگه بیمه نداشته باشی ولی خدماتش عالیه و پرستاراش خیلی خوش برخوردن خصوصی های دیگه میری پرستار یه لیسانس داره حس میکنه الان پروفسور سمیعیه

شمارشو از نت دربیار زنگ بزن. خصوصیه؟؟

یه جورایی خصوصی گرونیه ولی همه به اشتباه فکر میکنن که برای سپاه و ارتش هست فقط 

تعرفه هاش همیشه چند برابر بیمارستان های خصوصی دیگه هست 

ولی خدماتش خوبه 

تمام رجل سیاسی که بیمار میشن میبرنشون خاتم 

نه عزیزم والله این چند وقته قیمتا از دست همه در رفته  یهو میبینم مثلا دکتری که تا پارسال داشته ...

اره خیلی هزینه هاس بالاس من سر زایمان قبلیم نیکان بودم اما الان اینقدر گرون شده که دنبال ی جای دیگه ام

سلام وقت بخیر یه سوال داشتم گفته بودید که زایمان قبلی نیکان بودید راضی بودید از بیمارستان و کادر؟ ...

سلام عزیزم اره راضی بودم هم از کادر هم از بیمارستان هم دکترم...دکترم زینا افراسیاب بود و هست ...هزینه نیکان برای زایمان طبیعیش دوازده و نیم و برای سزارین سیزده و نیم هستش الان

سلام عزیزم اره راضی بودم هم از کادر هم از بیمارستان هم دکترم...دکترم زینا افراسیاب بود و هست ...هزین ...

خیلی ممنون که جواب دادید عزیزم

جایی تو نی نی سایت دیدم حرف از بیست تومن بود