2777
2789
عنوان

کیاشوهرشون خرج خانوادشم میده

474 بازدید | 31 پست

ازاین موصوع بشدت ناراحتم.اوناشوهرمو دورازچشم من تلکه میکنن بعدش ک میفهمم شوهرم میگه مال خودمه اختیارشودارم خستم بمن بزور چندعازی میده بامنت براونا قارونه چکارکنم😥😥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتن که میده.ی برادر زاده یتیم داره که از اول بابابزرگش حتی ی ریال هم براش خرج نکرد و کلا خرجش با ش ...

شما ناراحت نمیشی مثلا در حد چقدر براشون خرج میکنه فرمایشاتشون چی هستن سروران برامن مایحتاجشون چیزایی ک بخوان و..

شما ناراحت نمیشی مثلا در حد چقدر براشون خرج میکنه فرمایشاتشون چی هستن سروران برامن مایحتاجشون چیزایی ...

من از خرج کردنش ناراحت نمیشم به خصوص برا بچه یتیم چون حتی بابابزرگشم هزینه هاشو به عهده نگرفت از اول.درواقع اگه شوهرمن خرجشو نمیداد تا الان زنده نبود.ولی از مادرشوهرم ناراحتم.راضی نیستم هردفعه زنگ میزنه ی چیزی سفارش میده.البته اون دختره هم خیلی پررو و بی چشم و روعه.۲ سال پیش بیخود و بی جهت منو به فحش کشید.ی سره تو بغل شوهرم وول میخورد من ازین کار بدم میومد به شوهرم گفتم اونم کمتر بغلش میکرد دیگه جلوهمه آبروی منو برد به خاطر کم توجهی شوهرم.ما مسعلمون فقط پول نیست.بی احترامی و بی چشم و رویی خانوادشم هست

من از خرج کردنش ناراحت نمیشم به خصوص برا بچه یتیم چون حتی بابابزرگشم هزینه هاشو به عهده نگرفت از اول ...

واااای خانواده شوهرمن ازخودشون اشعال تر و پرو ترخودشونن بخداخسته شدم دیگه شوهرمن اخه چیزی دست من نمیده اوناروساپورت میکنه

وای خدای من ازاینجورادما متنفرم ببخش مث لاشخوردورشوهرامونومیگیرن

ببین مثلا میگه امشب پیتزا بگیرید بیاید 

چرا آخه؟!!

خب اگه دلمون بخواد که خودمون میگیریم

یا شاید ما نخوایم انقدر هزینه کنیم

خدارو شکر تاپیک زدی بگم کمتر حرص بخورم😤😤😤

ببین مثلا میگه امشب پیتزا بگیرید بیاید  چرا آخه؟!! خب اگه دلمون بخواد که خودمون میگیریم یا ش ...

کاش مشکلم درحد پیتزا بود بوتاکس صورت خواهر گوشی پول توجیبی و گوشت وخیلی چیزا خداازشون نگذره