ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
داشتن که میده.ی برادر زاده یتیم داره که از اول بابابزرگش حتی ی ریال هم براش خرج نکرد و کلا خرجش با شوهرمه.جدیدا مادرشم اضافه شده با کلی سفارش و خورده فرمایش
شما ناراحت نمیشی مثلا در حد چقدر براشون خرج میکنه فرمایشاتشون چی هستن سروران برامن مایحتاجشون چیزایی ...
من از خرج کردنش ناراحت نمیشم به خصوص برا بچه یتیم چون حتی بابابزرگشم هزینه هاشو به عهده نگرفت از اول.درواقع اگه شوهرمن خرجشو نمیداد تا الان زنده نبود.ولی از مادرشوهرم ناراحتم.راضی نیستم هردفعه زنگ میزنه ی چیزی سفارش میده.البته اون دختره هم خیلی پررو و بی چشم و روعه.۲ سال پیش بیخود و بی جهت منو به فحش کشید.ی سره تو بغل شوهرم وول میخورد من ازین کار بدم میومد به شوهرم گفتم اونم کمتر بغلش میکرد دیگه جلوهمه آبروی منو برد به خاطر کم توجهی شوهرم.ما مسعلمون فقط پول نیست.بی احترامی و بی چشم و رویی خانوادشم هست