خانما یه کاربر هست که به هیچ وجه تاحالا ندیدم حرف بزنه ولی دو روز تو هر تاپیک میرم منو لایک میکنه حتی یه کلمه حرف بزنم لایک میکنه . ولی اصلا نه داخل تاپیکا حرف میزنه و نه اصلا حساب کاربریش معلومه هرچی میزنم حساب کاربری میگه ایشون حسابشون در دسترس نیست . یعنی چی
کاربر قدیمی ولی به دلایلی رفتم از سایت و بعد از دوسال برگشتم ❤️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ولی من دیشب تو یه تاپیک بودم ساعت یک تاپیک ترکید ولی کاربر نی نی سایت ساعت پنج پست هامو تو تاپیک ترکیده لایک کرده😐😐😐 ینی به تاپیک های ترکیده دسترسی داره😐
وقتی مراحل ثبت نامت رو تو سایت کامل نکنی همچین چیزی پیش میاد یعنی میتونی لایک کنی ولی پست نمیتونی بذاری و اینکه چون ثبت نامت کامل نیست کاربریت تشکیل نمیشه بخاطر همین مینویسه امکان دسترسی به کاربر نیست
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤