خانما یه کاربر هست که به هیچ وجه تاحالا ندیدم حرف بزنه ولی دو روز تو هر تاپیک میرم منو لایک میکنه حتی یه کلمه حرف بزنم لایک میکنه . ولی اصلا نه داخل تاپیکا حرف میزنه و نه اصلا حساب کاربریش معلومه هرچی میزنم حساب کاربری میگه ایشون حسابشون در دسترس نیست . یعنی چی
کاربر قدیمی ولی به دلایلی رفتم از سایت و بعد از دوسال برگشتم ❤️
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ولی من دیشب تو یه تاپیک بودم ساعت یک تاپیک ترکید ولی کاربر نی نی سایت ساعت پنج پست هامو تو تاپیک ترکیده لایک کرده😐😐😐 ینی به تاپیک های ترکیده دسترسی داره😐
وقتی مراحل ثبت نامت رو تو سایت کامل نکنی همچین چیزی پیش میاد یعنی میتونی لایک کنی ولی پست نمیتونی بذاری و اینکه چون ثبت نامت کامل نیست کاربریت تشکیل نمیشه بخاطر همین مینویسه امکان دسترسی به کاربر نیست
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤