2777
2789
عنوان

ترازها توی آزمون های اول

152 بازدید | 18 پست

اونایی که پزشکی قبول میشن از همون اول ترازهاشون خوب بوده تو آزمونا؟ توی آزمون ها مثلا قلم چی باید چند باشه که پزشکی توی تهران بتونم بیارم؟ اینایی که پزشکی اوردن میانگین ترازهاشون چند بود؟

تا چه رتبه هایی پزشکی شهر تهران یا البرز قبول میشن؟

رتبه های قلم چی بیشتر به رتبه کنکور نزدیکه یا رتبه های گزینه 2؟

قلمچی 

عزیزم دوست من رتبه پنج کنکور شد همیشه ترازش 7200اینا میشد 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
قلمچی  عزیزم دوست من رتبه پنج کنکور شد همیشه ترازش 7200اینا میشد

چجوری میخوند؟ عامل موفقیتش چی بود؟ چند ساعت می خوند؟ کلاس می رفت؟ تجربی بود؟ چه کتابایی می خوند؟

ببخشیید خیلی سوال بود   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلمچی بهتره 

واسه پزشکی تهران رتبت باید خیلی توپ باشه 

من فامیلمون امسال کنکور داد رتبش شد 71 ترازش 11800 اینا بود  تو کارنامش که دیدم ولی تراز قلمچیش رو ندانم 

دلتنگتم رفیق جان،درست عین خودت که دلتنگ بودی، هنوز باورم نمیشه،کاشکی برگردی اینجا جات خیلی خالیه      برگرد تا همه اون قربونت برم ها و فدات بشم هایی که خیلی کنترل کردم تا بهت نگم رو جبران کنم   برگرد داداشی برگرد فدات شم   میدونی چقدر آب پرتقال گرفتم برات؟  برا یه سال تامینی برگرد داداش خوبم  . داداشی چرا دوریت انقد سخته؟ چرا دارم کم میارم؟چرا اشکم بند نمیاد اخه ؟تو یه روزی برمیگردی میدونم ولی زود برگرد من گناه دارمااااا به کی بگم سلطان به کی بگم آقای دکتر؟ با کی شوخی کنم؟ برای کی حرص بخورم؟ هااان؟ کی بهم بگه اخ دختره ی خنگ هاااان؟ برگرد داداش جونم برگرد دیگه قول میدم نگم بچه ها گناه دارن اذیتشون نکن دیگه قول میدم به حرفت گوش بدم بیمعرفت دیروز بهت قول دادم که تلاشم رو بیشتر کنم خوب درس بخونم بهت قول دادم پای قولم هستم تو هم همون روز اول قول دادی که اگرم خواستی بری قبلش بهم بگی   پس چرا یهو رفتی؟
چجوری میخوند؟ عامل موفقیتش چی بود؟ چند ساعت می خوند؟ کلاس می رفت؟ تجربی بود؟ چه کتابایی می خوند؟ بب ...

زیاد میخوند فک کنم بالای 8ساعت  و کلاس هم میرفت 

کتاباشم میکرو و خیلی سبز بودا عمدتا فقط برا شیمی بهمن بازرگان میخوند 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

سلام خوبی عزیزم ترازت باید بالای 7000 باشه و تراز های قلم چی هم ملاک توی رتبه تک رقمی شدن و دورقمی شدن نیست چون افرادی هم هستند که ترازهاشون پایین تر از افراد دیگه بوده اما رتبه های بهتری توی کنکور داشتن 

زیاد میخوند فک کنم بالای 8ساعت  و کلاس هم میرفت  کتاباشم میکرو و خیلی سبز بودا عمدتا فقط ...

چه سالی رتبه ۵ شد؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
چه سالی رتبه ۵ شد؟

98

فرزانگان بود؟ کلاس کجا میرفت؟ ممنونم

عزیزم شهید بهشتی میخوند و کلاس هم تو شهرمون حضوری میرفت پیش همون دبیرای مدرسشون 

98

آها افرین بهشون

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
سلام خوبی عزیزم ترازت باید بالای 7000 باشه و تراز های قلم چی هم ملاک توی رتبه تک رقمی شدن و دورقمی ش ...

ممنونم . شما خوبی؟ حدودی میخواستم بدونم که باید توی چه رنجی باشم . من دانشجو ام چون میخوام انصراف بدم برام خیلی حیاتی هستش که قبول بشم

ترازش خیلی خوب بوده  

عالی بوده 

شما چندمی؟

منم دهم تجربی ام 

ایشالا موفق باشی   

دلتنگتم رفیق جان،درست عین خودت که دلتنگ بودی، هنوز باورم نمیشه،کاشکی برگردی اینجا جات خیلی خالیه      برگرد تا همه اون قربونت برم ها و فدات بشم هایی که خیلی کنترل کردم تا بهت نگم رو جبران کنم   برگرد داداشی برگرد فدات شم   میدونی چقدر آب پرتقال گرفتم برات؟  برا یه سال تامینی برگرد داداش خوبم  . داداشی چرا دوریت انقد سخته؟ چرا دارم کم میارم؟چرا اشکم بند نمیاد اخه ؟تو یه روزی برمیگردی میدونم ولی زود برگرد من گناه دارمااااا به کی بگم سلطان به کی بگم آقای دکتر؟ با کی شوخی کنم؟ برای کی حرص بخورم؟ هااان؟ کی بهم بگه اخ دختره ی خنگ هاااان؟ برگرد داداش جونم برگرد دیگه قول میدم نگم بچه ها گناه دارن اذیتشون نکن دیگه قول میدم به حرفت گوش بدم بیمعرفت دیروز بهت قول دادم که تلاشم رو بیشتر کنم خوب درس بخونم بهت قول دادم پای قولم هستم تو هم همون روز اول قول دادی که اگرم خواستی بری قبلش بهم بگی   پس چرا یهو رفتی؟
ممنونم . شما خوبی؟ حدودی میخواستم بدونم که باید توی چه رنجی باشم . من دانشجو ام چون میخوام انصراف بد ...

اها عزیزم انشالله موفق بشی اما قبولی توی رشته پزشکی خیلی سخته و باید از همین الان روزی 8. 7ساعت بخونی تا قبول بشی البته 7.8 ساعت خیلی خوب بخونی نه اینکه بگی 7.8 ساعت خوندم. باید خیلی مفهومی بخونی. انشالله که قبول میشی برات بهترین ها رو آرزو میکنم❤️❤️😊