2777
2789
عنوان

کابوس دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 31 پست
سعی کنید فیلم های وحشتناک نگاه نکنه. تو اتاق چراغ خواب روشن کنین. با چراغ روشن و  کم نور بخواب ...

من اصن فیلم وحشتناک تا به الان نگا نکردم 

چون خیلی میترسم میدونم جنبه اشو ندارم تاحالا یبارم ندیدم کلی نمیدونم چرا انقد خواب بد میبینم هرکسی ام بخواد بمیره من خواب مزگشو میبینم اصن حال روحیم بد میشه اون شب خودم میدونم یه اتفاق بدی میخواد بیفته

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
منم لامپ آشپزخونه رو روشن میزارم دست شوهرمو میگیرم دست پسرمم میگیرم میخوابم دیوونه شدم به خدا😭😭 ا ...

من خواب مرگ مامان و بابامو میبینم تو خواب گریه میکنم از صدای گریم بیدار میشم 

"اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت" وزن شروع ۹۸ وزن فعلی ۷۶ وزن هدف ۷۳

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم میبینم 

همین تازگیا خواب دیدم بابام یه جنازه تیکه تیکه شده رو گذاشته روشونشداره میاره خونه بابا بزرگم بعد یهویی پرتش میکنه زمین همه داد میزنم الله اکبر و فرار میکنیم اون جنازه بابابزرگمه بعد دوروزش بابابزرگم فوت کرد 

حتی عموی بابام تو خواب دیدم وسیله هاشو آتیش میزنن میگن مرده یهویی با صدای گوشیم بیدار شدم بابام گفت عموم مرد

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
من اصن فیلم وحشتناک تا به الان نگا نکردم  چون خیلی میترسم میدونم جنبه اشو ندارم تاحالا یبارم ن ...

از امشب میخوام ۴ قل بخونم و جمله تاکیدی برای خواب راحت روزها هم مدیتیشن بیست دقیقه انجام میدم ایشالا که خوب میشم توام انجام بده 

"اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت" وزن شروع ۹۸ وزن فعلی ۷۶ وزن هدف ۷۳

کابوسای من از برا تو وحشتناک تره بخواب تعریف کنم خودش یه فیلم وحشتناک میشه 

حتی خواب عزراعیل ام دیدم که هی میگه بیا بریم افتاده بودم دنبالم همین که منو گرف از خواب بیدار شدم 

هیچکس مثل من خواب وحشتناک نمیبینه هیچکس😭😭😭😭😭

از امشب میخوام ۴ قل بخونم و جمله تاکیدی برای خواب راحت روزها هم مدیتیشن بیست دقیقه انجام میدم ایشالا ...

من همه اینکارو کردم ولی هنوزم که هنوزه بعضی شبا میبینم 

کابوسای من از برا تو وحشتناک تره بخواب تعریف کنم خودش یه فیلم وحشتناک میشه  حتی خواب عزراعیل ا ...

من خواب عزراعیل رو دیدم خیلی ترسناک بود یه بارم خواب دیدم از جام بلد شدم خواهرمو دیدم بعد تختمو نگا کردم خودمو دیدم که خوابم 

من افسردگی دارم قرص مصرف میکنم دکترم میرم ولی هنوز خوب نشدم ۶ ماهه قرص میخورم 

🌹🍃توضیحات کامل درباره دعای حرز ابی دجانه و اثرات آن🍃🌹

🌸🍃 دعایی گفته می شود که به گردن آویخته یا در جیب نگه می دارند.

📃 حرز ابی دجانه دعایی است که پیامبر اکرم(ص) برای دفع جن، رفع خیالات واهی،
و دفع اختلاف و دعوا به یکی از اصحاب خود می آموزد.
این دعا شگفتی های بسیاری دارد و با دو عنوان حرز ابی دجانه صغیر و حرز ابی دجانه کبیر شناخته می شود.🍃🌸

🌹خواص دعای حرز ابودجانه:

🌻دفع اجنه

🌻تقویت خواب شبانه

🌻حل و فصل دعوا و درگیری

🌻ادای قرض

🌻تقویت حصار معنوی افراد

🌻دفع خیالات منفی

🌻رفع عصبانیت

🌻افزایش رزق و روزی

╚══🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸

🌴🌹 این حرز مهم را میتونین چاپ کرده تو منزل قاب کرده
 همراه یا به بازوی سمت راست خود یا داخل اتوموبیلتون بزارین تا از هر غمو شرو بلا ؛ بیماری و کابوس در امان بمونین،🌹

‍ 🌹🍃توضیحات کامل درباره دعای حرز ابی دجانه و اثرات آن🍃🌹 🌸🍃 دعایی گفته می شود که به گردن آویخ ...

ممنون عزیزم 

به آدمین این کانال خوابهاتوبگو بهت میگه چیکار کنی،اگرتلگرام داری

کانالی جهت پاسخ به سوالات و شبهات
کارشناس مذهبی: «رضا توحیدی»  

برای ارسال سوال به آیدی زیر پیام دهید:
@RezaTohidi14