2777
2789
عنوان

کابوس دیدن

1100 بازدید | 31 پست

سلام خانما من هر شب کابوس میبینم دیگه خسته شدم میترسم بخوابم شما راهکاری دارین که دیگه کابوس نبینم؟

"اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت" وزن شروع ۹۸ وزن فعلی ۷۶ وزن هدف ۷۳
اگه اعتقاد داری چهارقل و آیت الکرسی بخون هر شب و سوره قدر 

آیت الکرسی میخوندم قبلا ولی فایده نداشت بازم کابوس میدیم 

"اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت" وزن شروع ۹۸ وزن فعلی ۷۶ وزن هدف ۷۳

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چهل شب سوره جن هم خیلی خوبه با اعتقاد بخون چهارقل خیلی ساده اما واقعا خوبه من پسرم ی مدت همش کابوس میدید چهارقل یادش دادم میخونه خیلی خوبه ولی سوره جن برا کابوس خیلی خوبه

چهل شب سوره جن هم خیلی خوبه با اعتقاد بخون چهارقل خیلی ساده اما واقعا خوبه من پسرم ی مدت همش کابوس م ...

ممنون چهار قل رو میخونم امیدوارم منم خوب بشم 

سوره ی ناس وفلق بخون 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

منم خیلی کابوس میبینم خسته شدم دیگه شبا که بیدار میشم دیگه میترسم تو جام تکون بخورم 😭😭😭

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

همین دیشب خواب میدیدم تو حیاط وایستادم کسی تو خونه نیست ولی صدا میاد از خونه پرده رو زدم کنار خم شدم خونه رو نگا کنم دیدم یکی مثل خودم اصن خودم بودما خم شده از اتاق نگا میکنه انقد جیغ زدم از پله ها سر خوردم افتادم تو خونه بیهوش شدم 

بعد که از خواب بیدار شدم دیگه میترسیدم اتاقد و نگا کنم 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
همین دیشب خواب میدیدم تو حیاط وایستادم کسی تو خونه نیست ولی صدا میاد از خونه پرده رو زدم کنار خم شدم ...

وای منم خواب دیدیم از خواب بیدار شدم رفتم طرف پنجره بیرونو نگا کردم سرمو برگردوندم یه نفر افتاد دونبالم تا خفم کنه 

منم خیلی کابوس میبینم خسته شدم دیگه شبا که بیدار میشم دیگه میترسم تو جام تکون بخورم 😭😭😭

منم میترسم شبا با لامپ روشن میخوابم بیچاره خواهرم کلافه شده از دست من 

وای منم خواب دیدیم از خواب بیدار شدم رفتم طرف پنجره بیرونو نگا کردم سرمو برگردوندم یه نفر افتاد دونب ...

خسته شدم به خدا لباسایی که تن اون دیدم و میترسم بپوشم 

یبارم دیدم رفتم اتاق دیدم خودم نشستم دارم موهامو شونه میکنم بعد این سرشو بلند کردمنو نگا کرد  یهویی بلند شد افتاد دنبال من دسشو گذاشته بود رو گردن من میگف باید بمیری 

وای منم خواب دیدیم از خواب بیدار شدم رفتم طرف پنجره بیرونو نگا کردم سرمو برگردوندم یه نفر افتاد دونب ...

سعی کنید فیلم های وحشتناک نگاه نکنه.
تو اتاق چراغ خواب روشن کنین. با چراغ روشن و  کم نور بخواب
تو اتاق تنها نخواب
موقع خواب یک قاشق چایخوری شیره انگور بخور
هر شب اسفند دود کنین.
روی درب ورودی بسم الله نصب کنین.
موقع خواب آیت الکرسی و‌چهار قل بخونین و به خودتون بدمید.
موقع خواب شش مرتبه قل هو الله به شش جهتش بخونین:راست،چپ،جلو،عقب،بالا و پایین.
بالا سرتون قرآن بگذارید.

خسته شدم به خدا لباسایی که تن اون دیدم و میترسم بپوشم  یبارم دیدم رفتم اتاق دیدم خودم نشستم دا ...

وای خیلی وحشناکه من خواب جنازه زیاد میبینم 

منم میترسم شبا با لامپ روشن میخوابم بیچاره خواهرم کلافه شده از دست من 

منم لامپ آشپزخونه رو روشن میزارم دست شوهرمو میگیرم دست پسرمم میگیرم میخوابم دیوونه شدم به خدا😭😭

اکثرا خوابای بدمم تعبیر میشن خواب مرگ کسیو ببینم حتما فرداش یکی میمیره

بیشنر وقتا همه خوابام تعبیر میشن 

سعی کنید فیلم های وحشتناک نگاه نکنه. تو اتاق چراغ خواب روشن کنین. با چراغ روشن و  کم نور بخواب ...

ممنون عزیزم