2777
2789
عنوان

کابوس دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 31 پست
کابوسای من از برا تو وحشتناک تره بخواب تعریف کنم خودش یه فیلم وحشتناک میشه  حتی خواب عزراعیل ا ...

سلام ؛ کابوسهات از بین رفت ؟

اگر راهی امتحان کردی که کابوسهات رو از بین ببره ، اینجا بگو لطفا ، تشکر .

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
سلام ؛ کابوسهات از بین رفت ؟ اگر راهی امتحان کردی که کابوسهات رو از بین ببره ، اینجا بگو لطفا ، تشک ...

سلام عزیزم 

نه هیچ کاری ام برا از بین رفتنشون نکردم هنوزم بعضی شبا با جیغ از خواب بیدار میشم 

حتی بدترم شدم جدیدا روحمو میبینم از جسمم بلند میشه خودمو نگا میکنه باور کن با همه وجودم حسش میکنم وقتی از  جسمم میره و وقتی که دوباره میاد 

این که بهش میگن بختک خیلییی زیاد برا من اتفاق میفته ولی من بیدارم ولی بدنم قفله و اینکه همین چند شب پیش تا اومدم رو تخت دراز کشیدم دستامو گذاشتم رو پیشونیم و چشامو بستم حس کردم یکی داره دستامو میکشه همین که خواستم بیدار شم دیگه نتونستم انگار دستاشو گذاشته بود رو گلومو داشت خفه ام میکرد  همش میخواستم جیغ بزنم نمیتونستم شوهرم با صدای ناله های من بیدار میشه و همین که دستاشو گذاشت رو دستمو صدام زدم بلند شدم 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.