سلام یه مدت بود شوهرم هرشب دیر میومد خونه دوشب زود میاد امشب خیلی مهربون بود وهمش میخاست بازبون بی زبونی بگه بیا پیشم ولی من چون خیلی ناراحتم ازدستش اومدم تو پذیرایی خوابیدم الان نمیدونم کاردرستی کردم یا نه عذاب وجدان گرفتم بخاطر دیراومدن هاش وکم محلی کردناش ازش ناراحت بودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برو پیشش بخواب بابا.. 😁حالا من خیلی خواسته و دلی باردار شدم شوهرم راه ب راه بهم متلک میگه که چرا ؟؟تو دیوونهاای؟ برو سقطش کن .قوانین کاخ رو بهم زدی😆. و و و چرت و پرتای دیگه
ولی با زبون راضیش کردم
بشین حرف بزن قهر خوب نیس.
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
شوهر منم زیاد حرف نمیزنه .. من واسه خودم حرف میزنم ک بشنوه .🥲 فعلا که ساکت شده .
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
از خدامه حاضرم واسه خوشبختی مون هرکاری بکنم ولی نمیدونم چیکار کنم که رابطمون گرم بشه
بعضی وقتا میتونی با حرکات و کارایی ک انجام میدی حرف بزنی باهاش طوری که اون دوست داره ارایش کن غذا بپز حرف بزن راه برو.. لبخندددد بزن .. اینا خودشون خیلی تاثیر داره