2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 49 پست

باورتون میشه به جایی رسیدم که دوست دارم مجرد باشم و آزاد انگار بی معنی شده همه چیز برام نه حسی نه علاقه ای نه شور وشوقی دارم افسردگی میگیرم گمونم وبی علاقه نسبت به زندگی 

بره بمیره بابا الانم یکی بهتر از تو پیدا شه میره معلومه ساده و اروم مثله تو رو ول نمیکنه 

صددرصدموافق حرفتم ولی منتظرم ی مدرک محکم ازش ببینم بکوبم توسرش چون خودش تقی ب توقی بخوره درجا میپره بهم و کولی میشه..اینکه شک ندارم هرمردی ی عالی بهترببینه شک‌‌ نکن میره سمتش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر فقط همینو بگم قهر کردن بیشتر سردی میاره و دیگه رابطت مثله قبل نمیشه هر کار میکنی قهر نکن و ج ...

ممنون گلم اتفاقا بزرگترهام اینومیگن بهم ولی انگار من دیگه آدم ثابق نیستم واقعا حسی ندارم وعلاقه ای امشب میخاستم بهش بگم بیا رابطمون تموم کنیم 

باورتون میشه به جایی رسیدم که دوست دارم مجرد باشم و آزاد انگار بی معنی شده همه چیز برام نه حسی نه عل ...

برا چیزا الکی تو خودت نرو یکم کلیپ های دکتر حبشی رو دانلود کن بخون زندگیت خوب میشه من امتحان کردم  بعدم دوتا بچه داری کجا بری زندگیتو بساز تو بری یکی حاضر کرده میاد و خوشبخت میشه با شوهرت تازه اونم فقط با محبت کردن مردا با محبت خر میشن چه خری اماحان کن فقط محبت کن از امروز بهش و دوستت دارم رو بگو بهش ی وقتا پیام بده بهش در چه حالی عزیزم یا حالت چطوره عشقم از کلمات قشنگ استفاده کن مردا عاشق این کاران 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
برا چیزا الکی تو خودت نرو یکم کلیپ های دکتر حبشی رو دانلود کن بخون زندگیت خوب میشه من امتحان کردم &n ...

چجوری محبت کنم بهش دقیقا بهم یاد بده چه کارهایی بکنم وچه حرفایی بزنم بهش.راستی یه بچه دارم 

ممنون گلم اتفاقا بزرگترهام اینومیگن بهم ولی انگار من دیگه آدم ثابق نیستم واقعا حسی ندارم وعلاقه ای ا ...

هیچ وقت همچی کاری نکن برا راحتی خودت بچهاتو بی پدر و بدبخت کنی و بچه طلاق الن برا دختری که طلاق گرفته ننه باباش تره هم خورد نمیکنن نکن بچهاتو بی پدر نکن فردا با هر کسم ازدواج کنی برا بچهات پدر نمیشن و اذیت میشی بمون و زندگیتو بساز از همی الان شروع کن و برو کنارش بخاب و از فردا فقط تا ی مدت عشق بده بهش ن قهر ن دعوا ن دلخوری حتی اگه دیر اومد شام نخور بگو واستادم تو بیای چند بار ببینه واستادی به خاطره توام شده زود میاد 

چجوری محبت کنم بهش دقیقا بهم یاد بده چه کارهایی بکنم وچه حرفایی بزنم بهش.راستی یه بچه دارم 

مرا 10 تا بچه هم بیارن بازم محبت زنشونو میخان ما زنا بعد بچه یادمون میره شوهرمونم محبت میخاد ببین عزیز اول از همه قهر خیلی بده و عادتون میشه دوم اگر مشکل داری با حرف اونم زمانی که حالش خوبه مثله این دو روز که گفتی مهربون شده تو باید از همی دو روز استفاده میکردی برا محبت جذب کردن بیشتر شوهرت ببین زندگیتو بساز و قوی باش فکرا منفی رو هم بریز دور که سرد شدم و این چرتا 

من سر شب شام میخورم که گشنه نمونم ولی موقع اومد میگم واستادم تو بیای و با اونم میخورم که فکر کنه برا اون واستادم شبا همیشه ارایش کرده با تاپ و دامن کوتاهم و به خودم عطر میزنم و میگم میخندم باهاش کنارش میشینم دستشو میگیرم از دوست داشتنش میگم ووووووو خدایی سه ساعت پیام ندم زنگ میزنه چیکار میکنی یاد من نمیکنی انگار معتاد پیگیریای من شده 

من سر شب شام میخورم که گشنه نمونم ولی موقع اومد میگم واستادم تو بیای و با اونم میخورم که فکر کنه برا ...

جدی میگی خب دیگه چیکار میکنی بهم یادبده بیشتر من شام نگه دارم براش یا نمیخوره یا اگه بخوره سرگاز دوتالقمه قبل رفتنش هم میگه شما شامتون بخورین 

جدی میگی خب دیگه چیکار میکنی بهم یادبده بیشتر من شام نگه دارم براش یا نمیخوره یا اگه بخوره سرگاز دوت ...

خوب از بس خوردی شامتو تنها میگه تو سر شب شامتو بخور اخر شبم تا اوند گرم کن غذاتو و بیار با عشق باهاش بخور ن غر بزن ن حرف بدی فقط کنارش بخور غداتو و برو بخاب باهاش و این که همیشه مرتب باش براش اگرم میخای حرفی بزنی وقتی بزن که حالش خوبه شبام که دیر میاد پیام بده عزیزم دلتنگتم بدون تو خوابم نمیبره میشه زود بیای وقتیم اومد فقط عشق بده چند شب این کارو بکن ببین چی میشه

ممنون گلم چشم 

فدات عزیزم تو باید خودت زندگیتو بسازی و به همه نشون بدی چقدر با عرضا و باهوشی تو زندگی مشترک نزارم کسی از خانوادت بفهمن از راز زندگیت حتی مادرت و همیشه حتی اگر دلخوری و قهر اجازه نده حتی مادرت بفهمه یا حتی بی ادبی کنن به شوهرت اینا باعث میشه مرد زنشو بپرسته