2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 49 پست
خیلی حرف زدم باهاش  میگه من همینم که هستم میخای بمون نمیخای برو هرکاردلت میخادبکن

عزیزم بهت یه تکنیکی میگم انجامش بدی خودش میاد بهت میگه😁😂

قبل اذان صبح بیدار شو  رو ی یه کاغذ بدون خط با خودکار رنگی به جز مشکی    

یه شمع روشن کن یا زرد باشه یا سفید 

اول هر جملت باید بنویسی    من همونی هستم 

و جملت رو به زمان حال مینویسی و اینکه  اگه میخوای واسه شوهرت بنویسی بنویس نامه  برای همسرم   مثلا 

نامه برای همسرم :

من همونی هستم که رازهاتو بهم میگی

من همونی هستم که تمام حرفاتو بهم میگی

من همونی هستم که عاشقش هستی 

من همونی هستم که ......

واسه خودم اگه میخوای بنویسی هیچی نمیخواد فقط مینویسی 

من همونی هستم که ثروت مندم 

من همونی هستم  که عاشق شوهرمم و...

حتما قبلش با وضو باش  موقع پریودیم عب نداره وضو بگیر🍫🕊❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه گرم شدن رابطه زن وشوهری ومهرومحبت راهکار بلد نیستی 

بچه نداری؟ من شوهرم اوایل ازدواج اینطوری بود بیشتر با دوستاش بود ولی بچه دار ک شدیم و کم کم دیگه از دوستاش بدش اومد و کلا بیشتر ب فکر من و بچه هاست . اگه اوایل ازدواجته ک طبیعیه . کم کم درست میشه میونتون‌ فقط قهر نکن

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

میگم همش حس میکنم یکی دیگه بینمونه .آخه شوهرم هیچی کار نداره بهمون ولی بعضی وقتا میره بیرون ومیاد مثلا یه دوساعتی بعدش میاد سر یه حرف یا چیزی الکی بهونه میگیره وخط ونشون میکشه دوساعت بعدشم آروم میشه وپشیمونه قشنگ معلومه به اختیار خودش انجام نمیده یه نفر  پرش میکنه 

بچه نداری؟ من شوهرم اوایل ازدواج اینطوری بود بیشتر با دوستاش بود ولی بچه دار ک شدیم و کم کم دی ...

۱۵ساله ازدواج کردیم دختر ۸ساله داریم یه هشت ماهیه یه دفعه اینجوری شد قبلا بهتربود 

من ازدواج نکردم ولی باطرفم هربارفاصله میگیره سرد وقتی برمیگرده یامیبینمش همش باهاش مهربون و شوخی و شیطنت میکنم همیشه هم میگه ارامش عجیبی داری و ی تارموتوب دنیانمیدم بااینکه میدونم با یکی دونفردیگه رفته بود ولی بازبرگشت سمت خودم اصن نمیتونم زیادازش ناراحت باشم نمیدونم چرا🥴بنظرتون خودم سبک میکنم

۱۵ساله ازدواج کردیم دختر ۸ساله داریم یه هشت ماهیه یه دفعه اینجوری شد قبلا بهتربود 

خدا حفظش کنه .. شاید شرایط کاریش خوب نیس .. اللنم که اکثر مردا درامدا ضعیف شده خرجا بالا رفته اعصاب ندارن . ولی این ک میگی گوشبش رمز داره من باشم کنجکاو میشم . چون ب نظرم  خیلی مسخرست که گوشی قفل باشه .امیدوارم فقط از خستگی باشه . نگران نباش

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
خیانتش رو بخشیدی

میگه خیانت نکردم فقط خونوادم گفتن طرف بگیر بهم درخواستش دادن وقتی پیشش بودم طرف یسره پیام میدادحتی پیاماقبل ولی این جوابش نداده بود و قسم خورد ک اینجور ک توناشین پیش من نشسته پیش اون ننشسته و گفت ازوقتی باتوام خیانت نکردم ولی رفتارش جوری انگارخیانت کرده و الان باکسی نیس جزخودم

و دوسه روزپیش گفت هیچکس مث توبرام اروم و خوب نیس هیچکس توخیلی ارومی و فلانی..فک کنم طرفاش شر و زبون ...

بره بمیره بابا الانم یکی بهتر از تو پیدا شه میره معلومه ساده و اروم مثله تو رو ول نمیکنه 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕

استارتر فقط همینو بگم قهر کردن بیشتر سردی میاره و دیگه رابطت مثله قبل نمیشه هر کار میکنی قهر نکن و جاتو جدا نکن ازش بزار ی راهی برا درست شدن بهش داده باشی 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕