orkidehhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 66 عنوان سرکار 151 بازدید | 13 پست چرا من هرجا میرم سرکار هی به مشکل بر میخورم یا همکارای زن زیرآبمو میزنن ویا رییس مشکل اخلاقی داره و از کار بیکار میشم اینقد گریه کردم واقعا خسته شدم شانس ندارم چرا؟ شما هم این مشکلو داشتین؟ دارم دیوونه میشم😔😢 1400/05/19 | 02:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خودشیرین_نباش عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 2941 دست رو دلم نذار امیدوارم هم واسه خودم هم واسه خودت خدا بهترین شغل با بهترین محیط کاری رو پیش رومون بذاره میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
onhani عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 5197 والا من 26 سالمه هزار جا کردم همه دو ماه سه ماه غصه نخور بلاخره یجا پیدا میسه موندگار میشی
orkidehhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 66 دست رو دلم نذار امیدوارم هم واسه خودم هم واسه خودت خدا بهترین شغل با بهترین محیط کاری رو پیش رومون ب ... قربونت برم ایشالله ولی دیگه ناامیدم دیگه خستم
orkidehhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 66 والا من 26 سالمه هزار جا کردم همه دو ماه سه ماه غصه نخور بلاخره یجا پیدا میسه موندگار میشی باز خوبه تو جا داری من دیگه سنی ازم گذشته 36 سالمه دوتا مدرک دانشگاهی دارم ولی شانس نداشتم هیچوقت 😢
خودشیرین_نباش عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 2941 باز خوبه تو جا داری من دیگه سنی ازم گذشته 36 سالمه دوتا مدرک دانشگاهی دارم ولی شانس نداشتم هیچوقت 😢 دوتا مدرکت چیه؟در چه رشته ای؟ میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
orkidehhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 66 دوتا مدرکت چیه؟ در چه رشته ای؟ معماری و کارگردانی
خودشیرین_نباش عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 2941 معماری و کارگردانی چه عااالی مدرک دانشگاهی کارگردانی داری😍بیا منو کشفم کن انقدر استعداد بازیگری دارم میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
خودشیرین_نباش عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 2941 معماری و کارگردانی این روزا خیلی زیرآب میزنن متنفرم از این کار ولی خب چه میشه کرد غیر از کنار اومدن ایشالا که یه کار خوب متناسب با رشته و با محیط کاری عالی پیدا میکنی😍 میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
orkidehhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 66 چه عااالی مدرک دانشگاهی کارگردانی داری😍 بیا منو کشفم کن انقدر استعداد بازیگری دارم عزیزم
orkidehhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 66 این روزا خیلی زیرآب میزنن متنفرم از این کار ولی خب چه میشه کرد غیر از کنار اومدن ایشال ... واقعا موندم چرا... فدات شم مرسی
خودشیرین_نباش عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 2941 واقعا موندم چرا... فدات شم مرسی 💎💛 میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
خودشیرین_نباش عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 2941 واقعا موندم چرا... فدات شم مرسی میخوان دیگران رو پله کنن تا خودشونو بکشن بالا هرچقدرم که به این کار ادامه بدن یه جایی کم میارن و در نهایت خودشون آسیب میبینن... میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
orkidehhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 66 میخوان دیگران رو پله کنن تا خودشونو بکشن بالا هرچقدرم که به این کار ادامه بدن یه جایی کم میار ... فعلا که همینا خوش شانسن من موندم این منشی ها با این رؤسا و کارفرماهای هیز چطور سرکار هستن سالها آدم شک میکنه😀