2777
2789
عنوان

سرکار

151 بازدید | 13 پست

چرا من هرجا میرم سرکار هی به مشکل بر میخورم یا همکارای زن زیرآبمو میزنن ویا رییس مشکل اخلاقی داره و از کار بیکار میشم اینقد گریه کردم واقعا خسته شدم شانس ندارم چرا؟ شما هم این مشکلو داشتین؟ دارم دیوونه میشم😔😢

دست رو دلم نذار امیدوارم هم واسه خودم هم واسه خودت خدا بهترین شغل با بهترین محیط کاری رو پیش رومون بذاره

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

والا من 26 سالمه هزار جا کردم همه دو ماه سه ماه غصه نخور بلاخره یجا پیدا میسه موندگار میشی 

باز خوبه تو جا داری من دیگه سنی ازم گذشته 36 سالمه دوتا مدرک دانشگاهی دارم ولی شانس نداشتم هیچوقت 😢

باز خوبه تو جا داری من دیگه سنی ازم گذشته 36 سالمه دوتا مدرک دانشگاهی دارم ولی شانس نداشتم هیچوقت 😢

دوتا مدرکت چیه؟

در چه رشته ای؟

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
معماری و کارگردانی

چه عااالی مدرک دانشگاهی کارگردانی داری😍

بیا منو کشفم کن انقدر استعداد بازیگری دارم

معماری و کارگردانی

این روزا خیلی زیرآب میزنن متنفرم از این کار 

ولی خب چه میشه کرد غیر از کنار اومدن 

ایشالا که یه کار خوب متناسب با رشته و با محیط کاری عالی پیدا میکنی😍

واقعا موندم چرا... فدات شم مرسی

میخوان دیگران رو پله کنن تا خودشونو بکشن بالا 

هرچقدرم که به این کار ادامه بدن یه جایی کم میارن و در نهایت خودشون آسیب میبینن...

میخوان دیگران رو پله کنن تا خودشونو بکشن بالا  هرچقدرم که به این کار ادامه بدن یه جایی کم میار ...

فعلا که همینا خوش شانسن من موندم این منشی ها با این  رؤسا و کارفرماهای هیز چطور سرکار هستن سالها آدم شک میکنه😀