کل دیشب که نخوابیدم هی تا چشمام گرم میشد یهو میپریدم😭😭هیچی دیگه تا هفت نخوابیدم هفت رفتم باشگاه تا هشت(خصوصی میرم پیش یه شخص) ، هشت امدم خانه تا چشمام گرم شد همسرم امد چنان درو باز کرد که کلا خوابم پرید تا ساعت 10 دگ نخابیدم ۱۰ خابیدم تا ۱۲ از بس گرم بود بیداز شدم دیدم عه برقا رفته رفتم تو اتاق بزور خابیدم تا ساعت ۲😭😭😭😭😭و الان دارم از خواب میمیرم ولی نمیتونم بخوابم.تنهایی هم میترسم هم عادت دارم یکی پیشم باشه تا بخوابم،تو شهر غریبم هیشکی نیست بگم بیاد پیشم ، اخه چیکار کنم چطوری بخابم دارم روانی میشم تروخدا راه حل بدین😭😭😭😭😭😭😔😔😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره خیلی وقتا به خاطر امتحانام نمیتونم با خانواده بیرون برم..میمونم خونه..کلا کسی هم در جریان این سفر ها نیست که فکر کنن کسی خونه نیست ...منم صدای تی وی بلند...موسیقی بلند..واسه خودم عشق میکنم تنهایی
منم اوایل میترسیدم الان یه نور ضعیف میذارم روشن دیگه نمیترسم راحت میخوابم صبحم که شوهرم میاد در اتاقو میبنده که من نپرم اون صبونشو میخوره بعدم میاد کنارم میخوابه
این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️