2777
2789
عنوان

شوهر هَوَل و هوس باز🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 9909 بازدید | 60 پست
شوهر منم یه کثیفی مثل شوهر توعه اوایل بیشتر محبت کردم، همه جوره، فوق‌العاده ساپورتش کردم، فقط هارتر ...

این اصن از ابروهم نمیترسع بی شرم تر از این حرفاس. چیزی میگی میگه بمون زندگیتو کن یا نمیخوای طلاقتو بگیر برو. بعدشم 

میگه بخدا ۲ماه یکیو صیغه کنم ب آرزوم برسم بعدش به جون تو به جون پسرم درست میشم دیگه هیچوقت اسم زن و صیغه نمیارم 😶

تیکر تولد 5سالگیه گل پسرم 🤩✨میشه واسه سلامتیش یه «صلوات» بفرستین🥺❤️😘
این اصن از ابروهم نمیترسع بی شرم تر از این حرفاس. چیزی میگی میگه بمون زندگیتو کن یا نمیخوای طلاقتو ب ...

مگه چه اتفاقی میخواد توی اون دوماه بیفته که انقدر پیله اس؟.؟ 

اگه طرف حامله شد، چی؟ 

اصلاََ چطور دلش میاد این حرفارو بزنه؟ 

چند ساله ازدواج کردید؟ چند سالتونه شما و شوهرت..؟ 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اصن از ابروهم نمیترسع بی شرم تر از این حرفاس. چیزی میگی میگه بمون زندگیتو کن یا نمیخوای طلاقتو ب ...

ببخشید هان، زر مفت میزنه.

شوهر احمق منم عین همین حرفو میزد. یکی باشه، خوشگل باشه، فقط یه ماه صیغه کنم، دیگه آروم میگیرم.

منتها اولی اونکه تو خیالش بود ،نبود. رفت سراغ دومی. دومی هم که اون نبود، رفت سراغ سومی...

تنوع طلبی لعنتی مگه تمومی داره؟

خیلی هم محکم و جدی برای خودش توجیه میکنه که نه، اونی که می خواستم گیر نیومده. هیچ کدوم اون ناز خوشگلی که می خواستم نیستند.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

دوست عزیز فعلا باید روی اعتماد به نفس خودت کار کنی.

شوهرت میگه اگه می خوای جدا شو. چون مطمئنه جدا نمیشی.

ولی واقعا برای خودت قضیه رو حل کن. من تا وقتی بهش وابسته بودم و دلم نمیومد به طلاق فکر کنم، شوهرم از موضع بالا برخورد میکرد.

وقتی به یه جایی رسیدم که ازش بریدم و ازش حالم بهم خورد و دیگه آرزوم شد که کنارش نباشم، اون بهتر شد. و برای اینکه نگهم داره خلاصه یه تلاشی کرد.

الان مهریه ام رو اجرا گذاشتم و قصد دارم اگه زورم بهش برسه بگم خونه جدا بره. لااقل جلو چشمم نباشه.

برای خودش هر غلطی می خواد بکنه،اقلا من دیگه به این شدت حرص نمی خورم و داغون نمیشم.

اگرم قبول نکنه خلاصه میترسه. شاید بجاش بتونم راضیش کنم بیاد پیش روانپزشک. یا یه چیزی به اسمم کنه.

فقط اینو رو خودت کار کن که اون حق نداره حتی حرف همچین چیزی رو بزنه. خیییییلی شلوغکاری کن. ازش حق طلاق بگیر. نذار اینجور تحقیرت کنه

ببخشید هان، زر مفت میزنه. شوهر احمق منم عین همین حرفو میزد. یکی باشه، خوشگل باشه، فقط یه ماه صیغه ک ...

ینی شوهرت چن نفرو صیغه کرده تا الان؟

مگه چه اتفاقی میخواد توی اون دوماه بیفته که انقدر پیله اس؟.؟  اگه طرف حامله شد، چی؟  ...

نمیدونم هوله دیگه بهونس.میگع قول میدم حامله نشه.

۹۲عقد کردیم از اول اینجوری بود مث احمقا تمومش نکردم الان با بچه دلم نمیاد.

ینی شوهرت چن نفرو صیغه کرده تا الان؟

چند تا که خدا میدونه.

تو یه سال ۴ نفرش رو من فهمیدم

چند تا که خدا میدونه. تو یه سال ۴ نفرش رو من فهمیدم

هوف خدالعنتشون کنه.بخدا چن وقته یه اب خوش از گلوم پایین نمیره.فکرو‌ خیال دیوونم کرده😞

دوست عزیز فعلا باید روی اعتماد به نفس خودت کار کنی. شوهرت میگه اگه می خوای جدا شو. چون مطمئنه جدا ن ...

اره میدونه دوسش دارم جدا نمیشم میگه باشه جداشو ولی منم ی تحملی دارم خدامیدونه کی ببرم دیگه بگذرم از همه چی! راجب حق طلاق و اینا گفتم اتفاقا بیا بریم حضانت و حق طلاقو بده هرکار میخای بکن.گفت باشه فقط ۲ ۳ماه کاریم نداشته باش ولی دیگه حرفش نشده. 

اره میدونه دوسش دارم جدا نمیشم میگه باشه جداشو ولی منم ی تحملی دارم خدامیدونه کی ببرم دیگه بگذرم از ...

خدا کنه خودش بفهمه، قدر بدونه.

کاملا با تمام وجودم درک می کنم چی میگی.

ولی زودتر ببر. حتی اگر باهاش زندگی کنی، به انتخاب خودت و جوری که نادیده اش میگیری ، دیگه روی روح و روانت انقدر فشار نیست که الان.

خدا کنه خودش بفهمه، قدر بدونه. کاملا با تمام وجودم درک می کنم چی میگی. ولی زودتر ببر. حتی اگر باها ...

ببخشید تو چرا جدا نمیشی؟بچه داری؟ امیدوارم شوهر توام قدرتو بدونه و سربه راه بشه کاملا.

اینم بگم میدونه صبرم زیاده میگه صبر ایوب داری تو عشقم.من دوست دارمو از این چرتو پرتا:))

ببخشید تو چرا جدا نمیشی؟بچه داری؟ امیدوارم شوهر توام قدرتو بدونه و سربه راه بشه کاملا. اینم بگم مید ...

متوجه شدم که هم صبوری و هم شوهر دوست. ولی تا ازش نبری، نمیترسه. فکر اصلاح نمیفته.

شوهر تو هم مثل شوهر من معلومه ظاهرش بی قید نیست که اهل زنا و بی مبالاتی باشه. مثلا متشرع هستند و دنبال صیغه!!!!!

من قصه زندگیم طولانیه. دومین ازدواجمه. ازش دوتا پسر دارم. دیگه نمیتونم راحت طلاق بگیرم و خودش هم طلاقم نمیده. و نمی خوام جدا شم. می خوام اسمش باشه که زنش هستم. اگر سرش رو هم گذاشت و مرد ارثش بهم برسه. اسم طلاق رو بچه هام نیاد.

ولی گفتم مهریه ام رو اجرا گذاشتم. الکی تهدیدش خواهم کرد به طلاق تا اینکه مجبورش کنم خودش از خونه من و بچه هام بره. تا دیگه جلو چشمم نبینم گندکاری هاش رو.

پولش و خرجیش بهمون برسه. کس دیگه هم نتونه زن دائمش بشه. منکه اهل ازدواج مجدد نیستم.

شوهر منم یه کثیفی مثل شوهر توعه اوایل بیشتر محبت کردم، همه جوره، فوق‌العاده ساپورتش کردم، فقط هارتر ...

بیا ازحال دلت بگو‌فکرکنم‌جدا شدی؟ بیا باهام‌حرف‌بزن چیکار‌کنم‌بتونم‌ازش دل‌بکنم😞

بیا ازحال دلت بگو‌فکرکنم‌جدا شدی؟ بیا باهام‌حرف‌بزن چیکار‌کنم‌بتونم‌ازش دل‌بکنم😞

میام تو تاپیکت عزیزم

نه جدا نشدم ولی خودم خیلی عوض شدم و حال روحیم عالیه الهی شکر