2777
2789
عنوان

میترسم بخدا🖤😔

287 بازدید | 13 پست

از آینده که همه چی بد پیش بره..

از اینکه همیشه غمگین بمونم..

از اینکه همیشه قلبم مضطرب باشه..

از اینکه خدا دیر حالمو خوب کنه

نمیدونم:/  به کی بگم کجا برم؟ ک آرووم بشم.. 

دوست دارم بخام بیدار شدم ببینم همه چی اومده سرجاش.. هیچ غمی نیست.. هیچ دردی نیست

خدا با منه🌹

انگار من نوشتم این متنو😕

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبالش نگرد چون درحدیث قدسی داریم که خداوند دردنیا دنبال خوشی می گردند درصورتی که من خوشی را دردنیا قرار ندادم دنیا محل کشت وآزمایش است وآخرت با اعمال نیک وایمان به خدای یگانه می تونیم به خوشی ابدی برسیم. 

به خدا توکل کن مطمئن باش هر اتفاقی برات میفته بهترین اتفاقی هست که میفته فقط حکمتشو نمیدونی

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 

منم میترسم ولی وقتی فکر کنی که مگه تا الان چطوری گذشته خیلی چیزارو خدا از سرم رد کرده و تا اینجا سلامتی و هزاران راه وجود داره تا خودمو مشغول کنم دعا کنم قرآن بخونم با خدا عشق کنم باقیش دست خدا افوض امری علی الله ان الله بصیر بالعباد خدا بهتر از من تو میدونه فردا ها چی میشه و بنده آشو به هر طریق حفظ میکنه تو که خبر نداری آینده چجوره چرا از الان زانوی غم بغل کردی شاید کن فیکون شد تازه این دنیا فانی عزیزم خیلی براش حرص نخور حتی اگر به ارزوهاتون نرسیم دنیای بالاتری هست اون جا جسم جدید روح پاک و زندگی های جدید و باقی و با عدالت این دنیا به گنج طلا برسی هم تمام میشه