2777
2789
عنوان

معتاددددد

161 بازدید | 9 پست

بنظرتون ازکجا میشه فهمید یه معتاد۱۷ساله با کلی اختلال و بیماری روحی که پیداکرده طی این سالها ارزش صبرو تلاش داره یانه؟

اونایی ک تجربه داشتن بگن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ببین اصلا آدم معتاد درست بشو نیست مگر اینکه خودش بخواد من خواهر شوهرم تو عقد بود میدونست شوهرش معتاده ولی با این حرفا که آره دوستش دارم و ترکش میدم باهاش رفت زیر یک سقف بعد از هفت سال برگشت شوهرش کل جهیزیه اش رو فروخت خرج موادش کرد فقط چهارتا تیر تخته از وسایلش مونده بود انقد شوهرش بیخیال بود که حتی جلسات دادگاه رو هم نیومد خواهر شوهرم غیابی طلاق گرفت مهریه اش رو هم بخشید

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم ...

همش نه بجز علاقه که اونم علاقه احساسی نه عقلی و حرفای زشتش از یادم نمیزه

پس بیا و منطقی فک کن نه احساسی جدا بشی بهتره یا بمونی چون گفتی همه نه پس بچه نداری کار و سرمایه و پشتوانه هم نداری پس باید دنبال این باشی که جدا شدی دستت تو جیب خودت باشه . در ضمن حرفایی که میزنه از تته داش نیست بخاطر اعتیادشه