2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

705 بازدید | 61 پست

شوهرمو دوست ندارم زود ازدواج کردم پشیمونم هی نپرسین چند سالت بود آخه چه فرقی داره ببخشید تند حرف میزنم اما حوصله شنیدن چرا زود ازدواج کردی اشتباه کردی و این حرفارو ندارم چون خودم به اندازه کافی اینارو به خودم میگم از زندگیم بدم میاد خستمممممم خیییییلی خستههه 

اصلا عاشق شوهرم نیستم فقط بهش وابستم حتی حوصلشو ندارم دلم نمیخواد نگاش کنم دلم میخواد جدا شم ولی دلم واسه بابام میسوزه که با ذوق خونمو برام آماده کرد و جهاز خرید بخدا اگه به خاطر دل بابام نبود خیلی زود جدا میشدم

تو روخدا سرزنشم نکنین حالم بدتر میشه پول مشاورم ندارم اگه راهی دارین بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت دوستت داره ؟ عاشقته ؟

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

راه ک عزیزم تا خودت نخوای چیزی درس نمیشه

منتظری ک شوهرت چیزیو درس کنه ک نمیکنه اینا دست زنه مرد ببینه زنش خستس نه تنها چیزیو درس نمیکنم بلکه روحیه ی اون برا خوشبخت کردنت از دس میره و احساس ناتوانی میکنه و وضع فقط بدتر میشه

زود ازدواج کردن دلیلی برا این همه بدبختی نیس ک گلم مشکلت چیه دقیقا؟شوهرت چه بدی ای داره ک اینجوری میگی؟

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

سلام استارتر

عاشق نیستی ولی وابسته ای؟

معیار و ملاک عاشقی از نظر تو چیه؟

مگه میشه با کسی ازدواج کنی که دوستش نداری؟

ازدواجت زوری بوده؟

یدافع الله عن الذین آمنوا...خدا خودش از مومن دفاع میکنه😊به خدا اعتماد کنیم