2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 61 پست
راه ک عزیزم تا خودت نخوای چیزی درس نمیشه منتظری ک شوهرت چیزیو درس کنه ک نمیکنه اینا دست زنه مرد ببی ...

بد نیست فقط دوسش ندارم

۷ سال ازم بزرگتره الان عکسای دوستم و شوهرشو دیدم که اختلاف سن کمتری دارن دیدم چقد آرزو داشتم شریک زندگیم اونجور پایه دیوونه بازی باشه نه که بخواد مردونه و بزرگسال رفتار کنه 

مشاوره های تلفنی رایگان تماس بگیرید 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عاشق نبودم ولی از ازدواج فرار میکردم بدم میومد نمیدونم چی شد بهش بله گفتم خیلی پشیمونم خییییلی

ببین عزیزم اگه شوهرت واقعن دوست داره و عاشقته  ک خیلی خوبه بشین سر خونه زندگیت باور کن زمانه طوری شده ک اگه فکر می‌کنی ازش جدا بشی سخت میشه برات .آدم هر چقدر از ازدواج بدش بیاد ولی یه روزی یه جایی نیاز ب یه همدم یه تکیه گاه داره و چه تکیه گاهی بهتر از شوهری ک زنشو رو واقعن دوست دشته باشه

سلام استارتر عاشق نیستی ولی وابسته ای؟ معیار و ملاک عاشقی از نظر تو چیه؟ مگه میشه با کسی ازدواج ک ...

نه هیچ زور و اجباری نبود 

منم اولا دوسش داشتم دلم براش تنگ میشد ولی الان اگه دو هفتم نبینمش دلم تنگ نمیشه که هیچ دلمم میخواد نبینمش 

معیارو نمیدونم ولی دلم میخواد کنار کسی باشم که اگه رفت سر کار تا اومدنش دلم یه ذره بشه براش  نه اینجور 

دلم میخواد بتونم براش به خودم برسم لباس خوب بپوشم دلبری کنم ولی هر وقت میرم جلو میز آرایشم از ترس اینکه فک نکنه به خاطر اونه نمیتونم آرایش کنم اگه یه روز لباس خوب بپوشم و اون ذوق کنه از خودم بدم میاد که کسیو که دوست ندارم عاشق تر کنم

مگه دوست داشتن چجوری بوجود میاد اخه؟انقد اینارو تو گوش خودت خوندی ک باورت شده دور زندگیت بگرد اخه 

مردم شوهرشون هزار تا خیانت و دست بزن و ایراد دیگه دارن باز دوسش دارن 

احساس میکنم عزیزم خودت نمیخای

یعنی چون مشکل دیگه ای نداری داری هی برا خودت ی چیز و بزرگ میکنی بزار دوروز دیگه ب خودت میای ک دیره،دوروز دیگه شوهرتم از دستت خسته شد رفت با یکی دیگه زندگیت از هم پاشید میفهمی کی و از دست دادی،

حالا اصلا دلت بحال بابات نسوزه جداشو چی میشه؟

من میگم چی میشه؛فردا با یکی ازدواج میکنی ک احتمال اینکه شوهرت اینجوری خوب باشه کمه و احتمال اینکه هزارتا مشکل سرت بریزه زیاد ولی عوضش دوسش داری ،مثلا دست بزن داره فحاشه معتاده خیانتکاره خانواده دوسته رفیق بازه بی احساسه این اخلاقارو داره ولی تو انقد دوسش داری ک فکر طلاقم نمیکنی چون طاقت جداییشو نداری بعد باید هرروز بشینی برا خودت گریه کنی ک کاش دوسش نداشتم 

اینجوری خوبه؟

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
بد نیست فقط دوسش ندارم ۷ سال ازم بزرگتره الان عکسای دوستم و شوهرشو دیدم که اختلاف سن کمتری دارن دید ...

شما ظاهر اونها رو میبینی

تا وقتی مقایسه کنی

زندگیت روز ب روز جهنم تر میشه

شک نکن

اکه شوهرت خسیس بود    دست بزن داشت

رفیق باز   مشروب خور و....

اونوقت ب خودت میومدی

ببین عزیزم اگه شوهرت واقعن دوست داره و عاشقته  ک خیلی خوبه بشین سر خونه زندگیت باور کن زمانه طو ...

پس من چیکار کنم که ازش بدم میاد حداقل بگین چیکار کنم دوسش داشته باشم 

دیروز یک ساعت و نیم رفتم تو حموم اشک ریختم فقط به خاطر این سه سال که تباه شد بدون عشق

بد نیست فقط دوسش ندارم ۷ سال ازم بزرگتره الان عکسای دوستم و شوهرشو دیدم که اختلاف سن کمتری دارن دید ...

پس معلومه خودت بچه ای گلم یا اوایل زندگیته و احساساتی 

یذره بری جلو شوهرت با هزارتا زن یا باهزارتا مشکل توروز سرکار داره اونجا میفهمی چقد مرد فهمیم خوبه

شما ظاهر اونها رو میبینی تا وقتی مقایسه کنی زندگیت روز ب روز جهنم تر میشه شک نکن اکه شوهرت خس ...

وقتی عاشقش نیستم چه فرقی میکنه خسیس باشه یا دست و دل باز

رفیق باز باشه یا همش ور دل من باشه

پس معلومه خودت بچه ای گلم یا اوایل زندگیته و احساساتی  یذره بری جلو شوهرت با هزارتا زن یا باهز ...

آره خودم سنم کمه ۲۱ سالمه همکلاسیام و دوستامو میبینم چقد راحت خوش میگذرونن من بدبخت درگیر یه مردم که تفکرات داغونش منو داره نابود میکنه من خستم از زندگی باهاش انگار افسرده شدم آنهدونیا گرفتم کنارش😭

درست میگید احتمالا خیلی بچه سال هستن احساساتشون بر عقلشون غلبه داره

اره فک کنم 

دلم سوخت هم برا خودش ک داره قربانی احساساتش میشه 

و بیشتزثر برای شوهرش 

سخته تو این دوره خوب بودن کم پیدا میشه مرد خوب

چقد شبیه من هستی؛ منم خیلی وقتا اینا رو میگم با خودم؛ بچه داری؟

نه خوشبختانه 

حالا حالاهام تا از حسم مطمئن نشم بچه دار نمیشم اومدیم و طلاق گرفتم اونوقت اون بچه چه گناهی کرده