2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 61 پست
اره فک کنم  دلم سوخت هم برا خودش ک داره قربانی احساساتش میشه  و بیشتزثر برای شوهرش  ...

اصلا پسری ک مسئولیت یک زندگی رو

بدوش بکشه باور کن ب اندازه ی انگشتها ی 

یک دست هم نیست

ایشون زیر ۲۰ سنشونه... هنوز تو دوران رویا

پردازی ب سر میبرن... تا ۲۱    ۲۲ هم همینه

بلوغ ثانویه هست

بنده خدا شوهرش

از صبح تا شب برای کی زحمت میکشه

شوهرت خوب نیس؟ اگه دلت باهاش نیس جدا شو پدرتم راضی ب این زندگی نیس که ده بیست سال بعد بگی جوونیم ح ...

شوهرم بد نیست ینی واقعا برای زنی که دوسش داشته باشه همه چی تمومه ولی برای من نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خودم سنم کمه ۲۱ سالمه همکلاسیام و دوستامو میبینم چقد راحت خوش میگذرونن من بدبخت درگیر یه مردم که ...

عزیزم ملاک همسرت با چیزایی ک تو میخاستی فرق داره بزار ببینم درست میگم

احتمالا همسرت ی مرده جا افتاده سنگین متین و بجا اینکه بیشتر اهل احساسات زبونی باشه اهل عمله

و شاید ب تیپش ب مدل امروزی نمیرسه یا تو هرکاری ک شما اسمشو گذاشتین عشق بازی باهات همراهی نمیکنه

من قبول دارم اگه ملاکات ی چیز دیگه باشه سخته ولی احساس میکنم بیشتر ملاکاتو از سر مقایسه با اطرافیانت داری بدس میاری 

از ماها ک چندتا پیرهن از تو بیشتر پاره مردیم ب گوش بگیر این مردی م دارم میگم ی تار موش می ارزه ب بچه جوونای امروزی 

اینو شاید الان نفهمی دوروز دیگه نیفهمی چه جواهریه

درضمن سنتم کم نیس من هجده ساله ازدواج کردم اونم نمیخاستم ولی شد ولی الان کاملا راضیم با شوهرمم خیلی فرق داشت افکارمون

تو میتونی هرکاری بکنی ب شرطی ک بخای

اول از همه دست از مقایسه بردار قدموهای سرم دیدم ادمای ب ظاهر خوشبخت و از تو بدبخت

بعد ب بدیهای شوهرت انقد فک نکن ب خوبیاش فک کن ب اینکه پی اسایش و خوشحالیه تویه 

بعدم ب زندگیت و خودت برس

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
مشاوره های تلفنی رایگان تماس بگیرید 

اونا چیزیو حل نمیکنن انگار یه عده آدم عصبی عصا قورت داده گذاشتن جواب تلفن بده 

به چند جا زنگ زدم یسری راه حل مسخره گفتن آخرشم میگن جدا شو یا بیا مطب

اصلا پسری ک مسئولیت یک زندگی رو بدوش بکشه باور کن ب اندازه ی انگشتها ی  یک دست هم نیست ای ...

هی خدایا حکمتتو شکر 

انشالله اسی هم خوشبخت شه 

ولی اگه راجب شوهرش درس فهمیده باشم چقد از زنا ارزوی همچین زندگیه ارومی از طرف مردشون دارن

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
چیکار کنم به نظر شما

اول باید دلیلش معلوم بشه

چرا دلتو زده....؟ مگه خیانت کرده؟

تنبل و بی عاره؟.

شوهرت گناه داره عزیز

ب خاطره شما داره از صبح تاشب زحمت میکشه

شب ک خسته و کوفته میاد

دلش ب شما خوشه.‌‌‌...‌ باهاش مهربون باشی

براش لباس خوب بپوشی

بگی   بخندی و‌.‌‌‌‌‌....

عزیزم ملاک همسرت با چیزایی ک تو میخاستی فرق داره بزار ببینم درست میگم احتمالا همسرت ی مرده جا افتاد ...

آره دقیقا خیلی سنگین رفتار میکنه قشنگ اون دختربچه درونمو کشته حتی اجازه نمیده رنگی که دلم میخواد بپوشم میگه خوب نیست لباسام همه شده تیره در حالیکه وقتی مجرد بودم فقط یه مانتو سیاه داشتم اونم برا محرم دلم برا خودم تنگ شده که لاکای رنگی رنگی داشتم به ظاهرم میرسیدم الان شدم مث یه زن ۳۵ ساله در حالی که همش ۲۱ سالمه 

خیلی دلم میخواد درست بشه بهش که میگم میگه اگه تو دوسم داشتی راحت کارایی که بهت میگمو انجام میدادی

یه مشکل بزرگمون اینه من تو فرمانیه تهران بزرگ شدم اون قم بزرگ شده خیییلی تفکراتش قدیمیه 

بد نیست فقط دوسش ندارم ۷ سال ازم بزرگتره الان عکسای دوستم و شوهرشو دیدم که اختلاف سن کمتری دارن دید ...

عزیزم منم سنم خیلی کمه وزودازدواج‌کردم شوهرمم ۷سال اختاتفمونه.ولی خوبیم