2777
2789

سلام.بچه ها من ۲۷سالمه،کارمندم،ازدواج کردم و بعد چندسال جداشدم،

با ی نفر هستم هم سنیم هیچ رابطه بدی نبوده و دوستی سالم،ایشون تک فرزنده موقعیت خوبی داره ،از لحاظ مالی و اصالت خانوادگی هم دو خانواده شبیه همیم و سطح مالی رو به بالا،

ایشون هروقت بحثو میبره سمت ازدواج من میگم نه و فرار میکنم میگم امادگی ندارم حرفشم نزن...

بچه ها میترسم،از فامیل و همسایه مسخرم کنن بگن باز ازدواج کرد،یبار منو تو لباس عروسی دیدن بخوان باز ببینن،نمیشه عروسی نگرف چون ایشون تک فرزنده و بلاخره خانوادش دوس دارن،از خانوادش میترسم منو نخوان بگن این نه و غرورم بشکنه،از اینکه بعدا دلش دختر باکره بخواد،از همه اینا میترسم،چیکار کنم؟؟😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه الان زمان دختر باکره گذشته 

ترسها و شکست های زندگیتو بزار کنار و اگه مورد خوبیه ازدواج کن.

من آرزومه بتونم به مردی نزدیک بشم اما واقعا شرایطشو ندارم

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
از خودش بپرس ک مشکل داره یا ن که بعدا بحث پیش نیاد  چرا طلاق گرفتی؟

همون اول کار میگفتم من وارد رابطه نمیشم گف چیز مهمی نیست این چیزا منم قبل تو دوست دختر داشتم،مال تو علنی همه میفهمن مال من نه،فرقی نمیکنه.اینو میگفت

اسی جون اصلا باکره و غیر باکره بودن فرقی نداره , عده ای هم که به این چیزا توجه دارن اونقدر کوته فکرن که نباید ذره ای اهمیت بدی

با خیال راحت ازدواج کن مراسمات رو خواستی بگیر, من که خودم به شخصه همچین موردی ببینم براش ذوق میکنم 

خدایا همه بچه های مریض رو شفا بده , خونه پر بشه از صدای خنده هاشون