2777
2789
عنوان

دانشگاه نوشیروانی بابل

9803 بازدید | 29 پست

بچه ها کسی از بچه های نوشیروانی بابل اینجا هست؟ یا کسی و میشناسید که نوشیروانی بابل باشه؟ لینک گروهشون و میخوام چند تا سوال از بچه هاشون دارم

کانال دارن تو تلگرام که بسته ست گپ و این چیزا تو واتس دارن  😁 سوالت چیه ؟

عهه یعنی حتما باید تو واتس اپ سوال پرسید؟

من درس معارف برداشتم ترم تابستون بعد دوجلسه نبودم نمیدونم گروهی زدن برا درسش یا نه و چه جوریه😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عهه یعنی حتما باید تو واتس اپ سوال پرسید؟ من درس معارف برداشتم ترم تابستون بعد دوجلسه نبودم نمیدونم ...

به دانشکده زنگ بزن شماره سرگروه رو بگیر بهش پیام بده 

Second Baby is loading 👶🏻
به دانشکده زنگ بزن شماره سرگروه رو بگیر بهش پیام بده 

اخه فعلا که تعطیله دانشگاه و سرگروه فکر نکنم اطلاعی داشته باشه که درسی گروه داره یانه🤔تو واتس اپ گروه کلی هم دارن که برای کل بچه های دانشگاه باشه؟

اخه فعلا که تعطیله دانشگاه و سرگروه فکر نکنم اطلاعی داشته باشه که درسی گروه داره یانه🤔تو واتس اپ گر ...

نه فکر نکنم

من خودم ساکن بابلم

دانشگاه بازه زنگ بزن از مدیریت بپرس

اگه هم میخوای میتونم حضوری برم برات بپرسم

نه فکر نکنم من خودم ساکن بابلم دانشگاه بازه زنگ بزن از مدیریت بپرس اگه هم میخوای میتونم حضوری برم ...

عهه پس زنگ بزنم بهشون

نه مرسی فدات شم زنگ میزنم زحمت نکش😘

ممنون گلم😍

عهه پس زنگ بزنم بهشون نه مرسی فدات شم زنگ میزنم زحمت نکش😘 ممنون گلم😍

اتفاقا دیروز صبح رد شدم داخل محوطه ماشین پارک بود

بازم میخوای زنگ بزن

نشد من میرم برات میپرسم عزیزم

😘 فدات نازنین

جان هر کی دوس داری جواب بده😂❤️

نوشیروانی خوبه؟ معتبره؟استادانش عقده هستن یا نه خوبن؟ 

من احتمالا اینجا قبول بشم مهندسی شیمی راهنمایی کن لطفا تاپیک زدم کلا کسی جواب نداد :/

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص❤️✨
جان هر کی دوس داری جواب بده😂❤️ نوشیروانی خوبه؟ معتبره؟استادانش عقده هستن یا نه خوبن؟  من احت ...

عزیزم من این دانشگاه نیستم اصلا و فقط تابستون یه درس و مهمان برداشتم این دانشگاه. از نظر سطح دانشگاه سطحش خوبه و تو رشته های مهندسی تاپه دانشگاهش و مدرکش می ارزه. امیدوارم موفق باشی😊

عزیزم من این دانشگاه نیستم اصلا و فقط تابستون یه درس و مهمان برداشتم این دانشگاه. از نظر سطح دانشگاه ...

ممنون منم از این دانشگاه میتونم تو دانشگاه های ملی تهران مهمان بشم؟ ☹️

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص❤️✨
ممنون منم از این دانشگاه میتونم تو دانشگاه های ملی تهران مهمان بشم؟ ☹️

آره میتونی البته بستگی به دانشگاه هم داره و همه دانشگاه ها مث هم نیستن و بعضیا سختگیرن و بعضیا نه اما به طور کلی بعد اینکه دو ترم اول و خوندی اگه معدلت الف (بالای ۱۷) بود میتونی درخواست بدی تو سامانه و مهمان بشی. اگه آشنا هم داشته باشی که خیلی راحت تره و همون ترم اول هم میتونی مهمان بگیری و شرایط خاصی نداره