2777
2789
عنوان

دانشگاه نوشیروانی بابل

| مشاهده متن کامل بحث + 9805 بازدید | 29 پست
آره میتونی البته بستگی به دانشگاه هم داره و همه دانشگاه ها مث هم نیستن و بعضیا سختگیرن و بعضیا نه ام ...

وای چه خوب... من راستش عاشق شریف بودم دیگع یا دانشگاه های تهران.... ولی نشد و راستش خیلییییییی خیلیییییی زیاد افسرده شدم واقعا رتبم نمیرسه به تهران اینقدر ناراحتم حد و حساب نداره واقعا 🙁نمیدونم چیکار کنم با اینکه خیلی ها گفتن نوشیروانی دانشگاه خوبیه آرزوی خیلی هاست دیوونه ای تو براش ناز میکنی ولی من نمیتونم کنار بیام باهاش به رشته ای که میخواستم رسید ولی دانشگاه نه 💔 دعا کن حداقل کارشناسی بتونم به آرزوم برسم😭😭😭😭

حالا شما اون مدت کم نوشیروانی بودی استاد هاش خوب بود یا عقده ای باز در میارن؟؟؟ 

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص❤️✨
وای چه خوب... من راستش عاشق شریف بودم دیگع یا دانشگاه های تهران.... ولی نشد و راستش خیلییییییی خیلیی ...

ببین وقتی تو یه دانشگاه سراسری و سطح خوب باشی اصلا مهم نیس شریف باشه یا نوشیروانی و فقط مهم اینه که یه رشته ای بری که بهش علاقه داشته باشی و باهاش حالت خوب باشه. تو میتونی تلاشت و بکنی و برا ارشد خیلی راحت شریف قبول بشی😊من اصلا اون دانشگاه نرفتم عزیزم و فقط این تابستون یه دونه درس معارف برداشتم که اونم هم کلاسش و هم امتحانش مجازی بود کامل. ببین اساتید دانشگاه های سراسری همه سطح بالا هستن و سطح علمیشون خوبه و فقط به تلاش و اراده خودت بستگی داره که از علمشون استفاده بکنی یانه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین وقتی تو یه دانشگاه سراسری و سطح خوب باشی اصلا مهم نیس شریف باشه یا نوشیروانی و فقط مهم اینه که ...

وای مرسی واقعا ازت 😢❤️

کاش ارشد برسم... ارشد راحتتره میگن کنکورش 

مرسی ایتقدر خوب برام وقت گذاشتی یک دنیا ممنون ازت برام دعا کن ایشالله خودت موفق باشی و بدرخشی ❤️🌹

وای مرسی واقعا ازت 😢❤️ کاش ارشد برسم... ارشد راحتتره میگن کنکورش  مرسی ایتقدر خوب برام وقت گ ...

اره قبولی ارشد خیلی راحت تر از کارشناسیه مطمئن باش موفق میشی😊الان که هنوز قبول نشدی فک میکنی که اسم دانشگاه خیلی مهمه اما باور کن مهم علاقه خودت به اون رشته و تلاشتِ و دانشگاه نوشیروانی هم جزو دانشگاه های سطح بالا هست و رتبه ش واقعا خوبه.قربونت عزیزم کاری نکردم😘امیدوارم که موفق بشی و به خواسته هات برسی❤

اره قبولی ارشد خیلی راحت تر از کارشناسیه مطمئن باش موفق میشی😊الان که هنوز قبول نشدی فک میکنی که اسم ...

قربونت برم مرسی آره خب ولی ارزو هامون دیگه 😅

آدم دوس داره برسه بهش🙂

قربونت برم مرسی آره خب ولی ارزو هامون دیگه 😅 آدم دوس داره برسه بهش🙂

منم مث تو بودم اما وقتی وارد دانشگاه شدم فهمیدم که اصلا اسم دانشگاه مهم نیس مخصوصا وقتی دانشگاه سراسری باشی و سطحش هم خوب باشه

منم مث تو بودم اما وقتی وارد دانشگاه شدم فهمیدم که اصلا اسم دانشگاه مهم نیس مخصوصا وقتی دانشگاه سراس ...

شما کدوم دانشگاهین؟ 

نمیدونم 🙁راستش خلاصه برا من که حسرت شد :) 

شما کدوم دانشگاهین؟  نمیدونم 🙁راستش خلاصه برا من که حسرت شد :)

علم و صنعتم من

واقعا نوشیروانی دانشگاه خوبیه اصلا به اسم دانشگاه فک نکن تو بخوای اپلای کنی مدرک نوشیروانی خوبه و راحت میتونی بخوای تو ایران بمونی هم برای کار کردن حتی براشون مهم نیس تو چه دانشگاهی خوندی و مهارت فقط مهمه براشون

علم و صنعتم من واقعا نوشیروانی دانشگاه خوبیه اصلا به اسم دانشگاه فک نکن تو بخوای اپلای کنی مدرک نوش ...

وای چه خوب تبریک میگم❤️🌹😍 

ایشالله موفق باشی 😘💋

جان هر کی دوس داری جواب بده😂❤️ نوشیروانی خوبه؟ معتبره؟استادانش عقده هستن یا نه خوبن؟  من احت ...

سلام من اهل تهران م و آزاد برق علوم تحقیقات و سراسری مهندسی شیمی نوشیروانی بابل قبول شدم.

دلم با رشته و دانشگاه بابل عه و از جهتی هم با رشته برق هم اوکی ام(و هزینه دانشگاه ازاد) و دانشگاه علوم تحقیقات نزدیک خونمون هست

دقیقا همین سوال شما رو دارم☹️ اگر رفتین اونجا میشه بگید استاداش خوب ان؟ یا عقده ان و دانشگاه رو واست کابوس میکنن؟ باید پریروز تصمیم میگرفتم اما هنوز موندم بین این دو