2777
2789
عنوان

طرز تهیه کتلت عدس وگان✅✅

1100 بازدید | 34 پست

گیاهخواری#  

وگان_فود#  

مواد لازم:
عدس ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی کوچولو ۱ عدد
آرد لپه ۲ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،پودرسیر
•طرز تهیه:
۱)عدس رو میزاریم ۲ ساعت خیس بخوره،آبش رو عوض میکنیم و میپزیم تا کامل پخته بشه و آبش تبخیر بشه.بعد با یه گیاهکوب دستی(گوشتکوب) لهش می کنیم. خیلی له نشه.
۲)بعد پیاز و سیب زمینی رو رنده ی ریز می کنیم و آبشو تا حد امکان میگیریم و به عدس اضافه می کنیم.ادویه جات و آردها رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط می‌ کنیم تا یه خمیر نسبتا سفت و قابل فرم دهی بدست بیاد. بعد یه مقدار ازش برمیداریم و تو دستمون بهش فرم می دهیم.
۳)کتلت ها رو می چینیم رو یه سینی و میذاریم تو یخچال نیم ساعت بمونه و بعد تو کمی روغن سرخ می‌کنیم. تمام🥰😋
***اگر دیدین وامیره حتما خمیرتون آبش زیاد بوده. پس آرد لپه بیشتر بزنید تا خمیرتون خوب سفت بشه.

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک بارعدس میکس شده پیاز رنده شده روقاطی کردم مثل کوکو درست کردم خیلی بدشد همه روریختم دوراین خوب میشه مزه اش؟؟

خداجونم کمک کن بتونم بهترین مامان باشم برای این پسرکوچولوی قشنگی که بهم دادی باتمام وجودم عاشقشم عاشقتم😍😍🥰

چقد ارزومه منم گیاهخوار شم🙂

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)