2777
2789
عنوان

بیمه عمر

57 بازدید | 2 پست

سلام دوستان کسی راجع به بیمه عمراطلاعاتی داره؟فرقی میکنه ک کدوم نمایندگی بیمه،بیمه عمر بشیم مثلا بیمه ایران البرز پارسیان و...فرقی داره کدومش اینکاروانجام بدیم؟

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...

سلام
زیارتی هستم
نماینده بیمه آسیا
تمام شرکت های بیمه ای معتبر هستند ولی از اونجایی که بیمه عمر و پس انداز یه بیمه آپشنال هست، جدا از موارد عمومی هر شرکتی یه آپشن های خاص خودش داره که باید با شرایط مالی و سنی و ... خودتون بیمه عمر رو تهیه کنید
مثلا در آسیا یکی از پیشنهادهای بنده بیمه دو نفره است که با یک حق بیمه هم خودتون و هم همسرتون توامان بیمه میشید و یا می تونید دو تا بیمه نامه بگیرید و از طرح حامی بیمه آسیا استفاده کنید بدین صورت که اگر خدای نکرده همسرتون بر اثر حادثه فوت کردند و یا از کار افتاده شدند دیگه شما لازم نباشه حق بیمه خودتون رو پرداخت کنید که این دو طرح مخصوص بیمه آسیاست
نیاز به مشاوره رایگان داشتید در خدمتتون هستیم
واتس اپ:

09335538110

تماس:

09124492015

راستی  اون عزیزی که فرمودند بیمه پاسارگاد معتبرترینه باید خدمشتون عرض کنم که بیمه پاسارگاد جزو شرکتهای بیمه ای خوب هست ولی معتبرترین نیست و اگر دلیلش رو هم بخوان می تونم بصورت شخصی خدمتشون عرض کنم

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.