2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=202195253]عزیزم واکسن چ فایده داره دوست پدر من زدن دو دوبار هم زدن  کرونا گرفتن همگی بیم ...

عزیزم من واکسن نزدم . خانوادمم نزدن . دوست پدرم زدن  ک بعد ی ماه کرونا گرفتن شدید . خودشون و خانومشون و بچه هاشون همه بستری شدن . 

نمیدونم چ واکسنی زدن .

همسایه ما بنده خدا ۷۰ سالش بود  واکسن زد صبح شب حالش بد شد بردن بیمارستان تموم کرد .عموی دوستمم همین طور واکسن زد فرداش فوت کرد . ب بعضیا سازگار نی . البته دستم میگفت عموم قبلش کرونا گرفته بوده . گمانم بدنش ضعیف شده بوده یا میکروب رو تو بدنش داشته با وارد کردن واکسن چون  باز میکروب ضعیف شده وارد بدن میشه دیگ ... بدنش طاقت نیورده و... 

ولی واقعا سخته خدا نصیب هیچ کس نکنه و هر کیم درگیرشه ایشالله خوب شه 

منم اینجور بودم و استرس داشتم بقیه نگرانم میشدن همسرم بنده خدا رو از بس پیشش غر زدم استرس می گرفت خو ...

نه عزیزم
حالت تهوع اعصابش رو ریخته به هم با ضعف

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند  ...  چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
منم اینجور بودم و استرس داشتم بقیه نگرانم میشدن همسرم بنده خدا رو از بس پیشش غر زدم استرس می گرفت خو ...

شما گفتین روز چندم تنگی نفس داشتین ؟
کلا  روند بیماریتون چجوری بود ؟
 و روز 7 و 8 چجوری بودین 

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند  ...  چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
عزیزم من واکسن نزدم . خانوادمم نزدن . دوست پدرم زدن  ک بعد ی ماه کرونا گرفتن شدید . خودشو ...

تاحالا کرونا نگرفتم تفریحمم کردم بیرونمم رفتم ولی ماسک همیشه زدم یه ترمم بیمارستان بالاسر مریضا رفتم طوریم نشد

اجبارمون کردن واکسن بزنیم میترسم ، من نیاز به واکسنو حس نمیکنم 

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

چرا جدی نگیرن  من خودم مبتلا شدم تازه خوب شدم

عزیزم بعد چندروز خوب شدی؟ ریه تم درگیر شده بود سی تی دادی؟ منم ۴ روزه گرفتم حالم بده ولی سی تی ندادم‌، چه دارویی مصرف کردی 

ممنون خدا🍃🍃🍃
شما گفتین روز چندم تنگی نفس داشتین ؟ کلا  روند بیماریتون چجوری بود ؟  و روز 7 و 8 چجوری ...

سلام 

شماام درگیر شدین ؟؟ منم تستم مثبت شده روزه ۴ رمه ولی سی تی ندادم شما چه دارویی مصرف کردین 

ممنون خدا🍃🍃🍃
چ علائمی داشتین؟

اول آبریزش خالی بایکم سرفه بعد خوب شدم یک هفته بعد تنگی نفس حالت تهوع ضعف بی حالی سردرد خارش گلو

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
میشه بگین چطور بود که سخت بود ؟ همسرم الان روز ۸ هست خیلی بی تابی میکنه

بالا گفتم عزیزم بدن به حدی ضعف داره که حس میکنی خون به مغز نمیرسع سرت خواب میره زانوهام یهو بی حس میشن تپش قلب و تنگی نفس امونمو بریده سردرد شدید

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟