2777
2789
عزیزم بعد چندروز خوب شدی؟ ریه تم درگیر شده بود سی تی دادی؟ منم ۴ روزه گرفتم حالم بده ولی سی تی ندادم ...

بعد دو هفته 

اره ریه ام درگیر شد 

دکتر آمپول رمدسیویر تجویز کرد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من روز 4 سیتی دادم 20 ذرصد درگیر بود الان 33روز گذشته عوارضش بیچارم کرده شما الان کامل خوبی؟!

اره تقریبا  بهتر شدم 

منم ۲۵ درصد درگیر بود نفس کشیدن برام سخت بود 

حتما برو دکتر 

بالا گفتم عزیزم بدن به حدی ضعف داره که حس میکنی خون به مغز نمیرسع سرت خواب میره زانوهام یهو بی حس می ...

الان خوب شدین ؟ چه دارویی مصرف کردین ؟ 

سی تی ام دادین ؟ من علایم گوارشیم هست و خیلی سرگیجه دارم مدام عرق سرد میکنم تب دارم

ممنون خدا🍃🍃🍃
من روز 4 سیتی دادم 20 ذرصد درگیر بود الان 33روز گذشته عوارضش بیچارم کرده شما الان کامل خوبی؟!

منم روز ۶ امه شما چه علایمی داشتی که سی تی درگیر بود ؟ اکسیژن خونتم پایین اومده بود ؟

ممنون خدا🍃🍃🍃
الان خوب شدین ؟ چه دارویی مصرف کردین ؟  سی تی ام دادین ؟ من علایم گوارشیم هست و خیلی سرگیجه دا ...

خوب نشدم ولی بهترم ...من سی تی دادم ریه ام درگیر شده بود ۵تا آمپول رمیدسیور زدم قرص ناپروکسن و آزیترومایسین و آمپول دگزا

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
چه علایمی دارین مکه ؟ تست ندادی که منفی شده باشه

علائم خاصی نداشتم فقط بویاییم قطع شده بود گاهی سرفه خلط دار داشتم شوهرم اصرار کرد برا سی تی چون باباشو دیر بردن70 درصد درگیر شده بود.الانم هرروز یا ضعف دارم یا مفاصلم درد میگیره گلوم هنوز خلط داره بالاخره هرروز یه مکافاتی نه نرفتم تست بدم چون الان پر شده از مریضای دلتا میترسم بگیرم

خوب نشدم ولی بهترم ...من سی تی دادم ریه ام درگیر شده بود ۵تا آمپول رمیدسیور زدم قرص ناپروکسن و آزیتر ...

من امروز دست پام سر شده و سرگیجه دارم ، چندروز پیش خیلی بیحالی بودم بهتر شده بودم الان باز برگشته نمیدونم برم سی تی یا صبر کنم هنوز 

ممنون خدا🍃🍃🍃
علائم خاصی نداشتم فقط بویاییم قطع شده بود گاهی سرفه خلط دار داشتم شوهرم اصرار کرد برا سی تی چون بابا ...

احتمالا عوارضشه ، من سرفه ندارم فقط سرکیجه و بی حالم بازم نمیدونم برم سی تی یا نه صبر کنم ، اکسیژن خون خوب باشه احتمال درگیری ریه هست ؟

ممنون خدا🍃🍃🍃