2777
2789
من امروز دست پام سر شده و سرگیجه دارم ، چندروز پیش خیلی بیحالی بودم بهتر شده بودم الان باز برگشته نم ...

اول برو دکتر که تشخیص بده کروناس یا نه

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکسیژن خونتم پایین بود 

رو۹۴بود

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
اول برو دکتر که تشخیص بده کروناس یا نه

تست دادم مثبت شده ، دکتر سی تی نوشت گفت حالت بد شد برو بده ، دیروز اکسیژنم‌۹۶ بود ، بازم ۹۴ خوب بوده که ریه درگیر شده

ممنون خدا🍃🍃🍃
تست دادم مثبت شده ، دکتر سی تی نوشت گفت حالت بد شد برو بده ، دیروز اکسیژنم‌۹۶ بود ، بازم ۹۴ خوب بوده ...

منم اکسیژنم یه روز 94 بود که رفتم بیمارستان اونجا 96 بود ولی ریه م 20درصد درگیرشده بود واقعا این ویروس عجیبه معلوم نیست روی هر فرد چه جور عمل میکنه

تست دادم مثبت شده ، دکتر سی تی نوشت گفت حالت بد شد برو بده ، دیروز اکسیژنم‌۹۶ بود ، بازم ۹۴ خوب بوده ...

اره خداروشکر

منم اکسیژنم یه روز 94 بود که رفتم بیمارستان اونجا 96 بود ولی ریه م 20درصد درگیرشده بود واقعا این ویر ...

پس منم برم سی تی بدم چون بی حالیم بهتر شده بود ولی الان خیلی حالم بده انگار هیچ جونی ندارم 

ممنون خدا🍃🍃🍃
سلام  شماام درگیر شدین ؟؟ منم تستم مثبت شده روزه ۴ رمه ولی سی تی ندادم شما چه دارویی مصرف کردی ...

فاموتیدین ، ناپروکسین ، آزیترو مایسین ، ویتامین دی ، و سی و زینک 

که فوق تخصص عفونی دیروز گفت اصلا آزیترو کاری نمیکنه و بیخوده

۲ تا آمپول دگزا داد معجزه کزد

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند  ...  چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
فاموتیدین ، ناپروکسین ، آزیترو مایسین ، ویتامین دی ، و سی و زینک  که فوق تخصص عفونی دیروز گفت ...

منم دیروز متخصص رفتم کفت ازیترو کاری نمیکنه ، بمنم فاموتیدین و تاوانکس و تقویتی داد ولی دگزا نداد ، الان حالتون خوبه 

من سه روز پیش خیلی بی حال بودم و اسهال شدید بهتر شده بودم الان دوباره اونجوری ام 

ممنون خدا🍃🍃🍃
منم دیروز متخصص رفتم کفت ازیترو کاری نمیکنه ، بمنم فاموتیدین و تاوانکس و تقویتی داد ولی دگزا نداد ، ...

تاوانکس هم آنتی بیوتیکه و اون هم کاری نمیکنه
به طور کلی آنتیبیوتیک کاری نمیکنه
بله خیلی بهتر هستن (من نبودم نامزدم هست)
کلا هی حال به حال میشن
ولی حتما هفته اول که تموم شد دوباره برین پیش فوق تخصص ممکنه بهتون بگن به دگزا نیاز دارین 

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند  ...  چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
فاموتیدین ، ناپروکسین ، آزیترو مایسین ، ویتامین دی ، و سی و زینک  که فوق تخصص عفونی دیروز گفت ...

ایشون سی تی ندادن ؟ من چون نفس تنگی ندارم فقط بی حال تعریق و افت فشار و اسهالم نمیدونم برم سی تی یا چندروز بعدتر برم ،اکسیژن خونشون خوبه نامزدتون 

ممنون خدا🍃🍃🍃