2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز رفته بودم بيمارستان كار داشتم با اين كه بيمارستان خصوصى بود مرد همه سرگردان بودن دكتر سرم مينوشت ميگفت بريد بيرون تهيه كنيد بيارين بيمارستان واستون بزنم سرم پيدا نيست تورو خدا مراقب باشين مبتلا شدن يه طرف دارو و سرم گير نياوردن يه طرف 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
من دلتا نگرفتم ولی اینقدر اذیت شدم و افسردگی گرفتم

همسرم بیش از اندازه بی تابی میکنه 

حالت تهوع داره همش غر میزنه همش میگه خسلی حالم بده

منم نگران میشم 

امروز دکتر دیدتش گفته همه چیت خوبه

ولی انقدر بیتابی میکنه من نگران شدم 

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند  ...  چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند

من که ندیدم مثلا بااینکه پدرم اصلا رعایت نمیکنه ولی هیچیش نشده ولی خب توی سایت و فضای مجازی خیلیا رو میشنویم که گرفتند. من خودم کلی رعایت میکنم چون میگن که خیلی بیماری سختیه 

خدایا مادر و برادر نازنینم رو سلامت نگه دار که ایشاالله 120 سالگیش رو جشن بگیرن
همسرم بیش از اندازه بی تابی میکنه  حالت تهوع داره همش غر میزنه همش میگه خسلی حالم بده منم نگر ...

منم اینجور بودم و استرس داشتم بقیه نگرانم میشدن همسرم بنده خدا رو از بس پیشش غر زدم استرس می گرفت خود بیماریش استرس داره ولی باید نترسه من چون تنگی نفس داشتم استرس می گرفتم ایشونم تنگی نفس دارن؟

واکسنی تاحالا زدین؟

عزیزم واکسن چ فایده داره دوست پدر من زدن دو دوبار هم زدن  کرونا گرفتن همگی بیمارستان بسترین .

واقعا نمیبینی تلوزیون میگ واکسن بزنی باید مراقبت کنی چون باز میگیری ... خیلی هام واکسن بهشون نمیفته و...

[QUOTE=202195253]عزیزم واکسن چ فایده داره دوست پدر من زدن دو دوبار هم زدن  کرونا گرفتن همگی بیمارستان بسترین . ...[/QUOTE

چه واکسنی زدین؟

مجبورمون کردن واکسن بزنیم با این اوضاع که واکسن کارامد نیست موندم اجبارشون چیه😑

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲