2777
2789
عنوان

تناسخ!!

151 بازدید | 23 پست

سلام درموردش بهم توضیح میدین؟ 

یعنی چی اصلا 

من سرچ کردم ولی چیز خاصی نفهمیدم 

فقط میدونم یعنی یه ادمی ی زندگی قبلی داشته 

یکی منو تفهیم کنه لطفااااا

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
سلام روح کسیکه مرده حلول کنه درجسم کسیکه زندس

خب اینک دوگانگی میشع 

بعد اون فرد که روحش حلول میکنه با چی محشور میشه و به قیامت میرسه؟ 

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تناسخ یعنی روح آدم بره توی جسم یه حیوان

در گذشته خدا برای اینکه یه قومی رو عذاب بده همشون له یه حیوون فک کنم میمون تبدیل کرد که البته دو سه روز که زجر کشیدن بعدش  همه رو کشت

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بله مثلا من جایی میخوندم که حتی معتقدند انسانهای فعلی هم ممکنه تو زندگی قبلی یا بعدیشون حیوون بوده باشن یا خواهند شد 

البته برای من پذیرش اینکه ممکنه تو زندگی بعدیم خر بشم و عر عر کنم تا تقاص پس بدم و آخرشم نفهمم چرا اینجوری شده خیلی سخته!

ترجیح میدم به آخرت اعتقاد داشته باشم تا تناسخ!

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)
تناسخ یعنی روح آدم بره توی جسم یه حیوان در گذشته خدا برای اینکه یه قومی رو عذاب بده همشون له یه ...

خب پس مفهوم اولیه اش این هست که روح انسان برای عذاب دیدن کارای بدش به حیوان داده میشه بعد مرگ

پیروان و کسایی که تناسخ رو قبول دارن یعنی قیامت واخرت رو قبول ندارند دیگ؟

بله مثلا من جایی میخوندم که حتی معتقدند انسانهای فعلی هم ممکنه تو زندگی قبلی یا بعدیشون حیوون بوده ب ...

ن اینو از خودشون در اوردن.

خدا در گذشته براب اینکه بعضیا رو عذاب بده روحشون رو وارد جسم یه حیوون دیگه میکرده.

اینجوری نیست که ما بمیریم و دوباره زندگی مجدد داظته باشبم توی یه جسم دیگه.

انسان وقتی بمیره روحش میره برزخ تا قیامت

ن اینو از خودشون در اوردن. خدا در گذشته براب اینکه بعضیا رو عذاب بده روحشون رو وارد جسم یه حیوون دی ...

البته این چیزی که گفتید تو قرآن هست (تو سوره بقره هست اگر اشتباه نکنم)به نظرم استثنا بوده 

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)
بله مثلا من جایی میخوندم که حتی معتقدند انسانهای فعلی هم ممکنه تو زندگی قبلی یا بعدیشون حیوون بوده ب ...

خب اینطور ک منم میبینم ترجیح میدم قبول نکنم این رو 

بعد اونی که تو زندگیش فرد خوبی بوده چی یعنی روحسو مثلا میبرن تو بدن یه طاووس

خب اینطور ک منم میبینم ترجیح میدم قبول نکنم این رو  بعد اونی که تو زندگیش فرد خوبی بوده چی یعن ...

چی بگم 

ولی اصلا به نظرم معقول نیست

چی بگم  ولی اصلا به نظرم معقول نیست

دقیقا به نظر منم ولی فکرش عین خوره افتاده توجونم 

خب پس مفهوم اولیه اش این هست که روح انسان برای عذاب دیدن کارای بدش به حیوان داده میشه بعد مرگ پیروا ...

من در حد همون گفته های قرآن و پیامبر و ائمه میدونم.

که اینجور نبست که همه انسانها بعد مرگ روحشون وارد جسم یه حیوون بشه

در طول تاریخ فقط برای عده ای پیش اومده یجور خدا خواسته قدرت خودش رو نشون بده و اون افراد رو مجازات کنه

من اینایی که کلا میگن انسان بعد از مرگش هم دوباره توی یه جسم دیگه متولد میشن رو قبول ندارم٬

من در حد همون گفته های قرآن و یامبر و ائکه میدونم. که اینجور نبست که همه انسانها بعد مرگ روحشون وار ...

آهاااا الان گرفتم پس من فکر میکردم در مورد همه و درهمه زمان ها صدق میکنه

مرسی جانم

البته این چیزی که گفتید تو قرآن هست (تو سوره بقره هست اگر اشتباه نکنم)به نظرم استثنا بوده 

بله ٬ تازه همونا رو هم دو سه روز بعد که عذاب کشیدن. دوباره کشت و روحشون رفته به جهنم برزخی تا قیامت

اصلا هیچ کتاب آسمانی اینو نگفته. 

نمیدونم از کجا در اومده این دیدگاه

🤨

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز