2777
2789
عنوان

تناسخ!!

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 23 پست
اصلا هیچ کتاب آسمانی اینو نگفته.  نمیدونم از کجا در اومده این دیدگاه 🤨

اره دقیقا نیست 

منشا اولیش رو نمیدونم کیه منم

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
اره دقیقا نیست  منشا اولیش رو نمیدونم کیه منم

🤷‍♀️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب اینک دوگانگی میشع  بعد اون فرد که روحش حلول میکنه با چی محشور میشه و به قیامت میرسه؟

بله درسته 

اینی که شماگفتی یکی ازایرادهاست که برخی فلاسفه هم گرفتن...

ادم یکم فکرکنه متوجه میشه...

من قبول ندارم تناسخ رو

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉
اصلا هیچ کتاب آسمانی اینو نگفته.  نمیدونم از کجا در اومده این دیدگاه 🤨

بله، ادیان الهی قائل به تناسخ نیستن

ادیان ومکاتب شرقی...

مثل  بودا

بله، ادیان الهی قائل به تناسخ نیستن ادیان ومکاتب شرقی... مثل  بودا

بله ولی نمیدونم چرا شرقی ها انقد اعتقاد دارن، 

از کجا اومده این اعتقاد

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
بله ولی نمیدونم چرا شرقی ها انقد اعتقاد دارن،  از کجا اومده این اعتقاد

خودشون دراوردن دیگه 

مثلابودا معتقدبوده بعدهمینجوری انتقال پیداکرده بین پیروان

مکاتب شرقی عجیب غریبن...

البته زرنگم هستن به قران واسلام اشراف دارن ولی خودمسلمونا قران رو ول میکنن میرن سراغ اونا!

مثلایکی ازانواع تناسخ، مسخ هست ، انسان به حیوان،که این درقران هم اومده ...مبنای اوناهم هست البته خودشون اعتراف نمیکنن ک تناسخ روازقران گرفتیم

این یک موردروبررسی کردن بعداومدن تعمیمش دادن 

میگن ازانسان به انسان هم میشه

خودشون دراوردن دیگه  مثلابودا معتقدبوده بعدهمینجوری انتقال پیداکرده بین پیروان مکاتب شرقی عجی ...

چی بگم 

بله درسته  اینی که شماگفتی یکی ازایرادهاست که برخی فلاسفه هم گرفتن... ادم یکم فکرکنه متوجه می ...

با تعاریفی که شنیدم منم قبول ندارم چون خیلی ایراد هامیشه گرفت

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
خودشون دراوردن دیگه  مثلابودا معتقدبوده بعدهمینجوری انتقال پیداکرده بین پیروان مکاتب شرقی عجی ...

چقدر جالب فرمودین

یه دنیــــــا ممنــــــون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز