2777
2789

خوشحال باشه هم ناراحت 

خوشحالیم بخاطر خونه بنامم زد

ناراحتیم بخاطر بعدازدواج تنهاتر از دوران مجردی زندگی کردم 

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست                                                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@first___lady روز اول با دعای خوبت انرژی و امیدوارم کردی عزیزم ایشالا حال دلت خوب باشه 

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست                                                     
من فقط ناراحتم و افسرده...

الهی که از غم و ناراحتی به آرامش برسی

عزیزم امضا توضیح دادم بخدا منم همینطور بودم نزدیک 20سال زندگیم جهنم بود 

الهی که از غم و ناراحتی به آرامش برسی عزیزم امضا توضیح دادم بخدا منم همینطور بودم نزدیک 20سال زندگی ...

خوشحالم که حالت بهتره... امیدوارم همیشه آرامش داشته باشی... من دیگه حتی دلم نمیخواد تلاشی بکنم برای چیزی.. میخوام دیگه فقط بگذرونم تا تموم بشه....

@first___lady   روز اول با دعای خوبت انرژی و امیدوارم کردی عزیزم ایشالا حال دلت خوب باشه  ...

سلام عزیزم 

خدارو شکر 😍 امیدوارم ب تک تک آرزوهات برسی و هیچ وقت غم نبینی 

خوشحالم کردی😘💟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

@تینا00 بیا ببین چیشد 

@فاطمه1122 خواهر جان از راهنماییت ممنونم 

@nilanill سر نماز دعات میکنم خواهر 

@توکل57 عزیزم بلاخره خونه زد بنامم حضانت و حق طلاق نداد

@طلا24  

[QUOTE=202158037]سلام عزیزم  خدارو شکر 😍 امیدوارم ب تک تک آرزوهات برسی و هیچ وقت غم نبینی  خوشحالم کردی ...[/QUOT🙏😘

خواهر مهربون خیلی خوش قلبی ممنونم از دعای خیرت 

الهی که دلت شاد باشه و مشکلات همه خانما نی نی سایت حل بشه 

😍😍😍خش بحالت خونه بنامت زده 

🙏😘😘ممنونم 

عزیزم خیلی بدبختی کشیدم اگه امضابخونی کمی توضیح دادم 

@تینا00 بیا ببین چیشد  @فاطمه1122   خواهر جان از راهنماییت ممنونم  @nilanill & ...

خداروشکر عزیزم مشکلت حل شد خیلی برات خوشحال شدم انشاالله از این به بعد آرامش داشته باشی ❤️❤️❤️

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
بازم خوشبحالش خونه زده به نامت من که هم تنها هم هیچی ندارم

الهی دورت بگردم خواهر 

ببین توضیح دادم منم خیلی سختی کشیدم امضا بخون فقط یخورده از مشکلاتم گفتم 

خوشحالم که حالت بهتره... امیدوارم همیشه آرامش داشته باشی... من دیگه حتی دلم نمیخواد تلاشی بکنم برای ...

ممنونم عزیزم انشاالله هر حاجتی داره برآورده بشه 

فقط ناامید نباش می‌دونی من قبل از بیام سایت همینطور مثل شما فکر میکردم باور میکنی از بس خسته بودم حتی بخودم توجه نداشتم