2777
2789
عنوان

کرونا دارم دکتر دگزامتازون داده

| مشاهده متن کامل بحث + 3566 بازدید | 52 پست
الان بهتری شما و همسرت ؟ من خیلی میترسم به ریه بزنه میگن اگر اکسیژن خونتم خوب باشه امکان درگیری ریه ...

من امروز بهترم یکم تب کردما اما سرفه هام کمتر شده 

شوهرم هم خوبه الحمدلله اما خیلی نگرانه و استرس داره

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
من امروز بهترم یکم تب کردما اما سرفه هام کمتر شده  شوهرم هم خوبه الحمدلله اما خیلی نگرانه و اس ...

من سرفه گلودردم ندارم ، بی حالیمم خیلی بهتر شده ، فقط عرق سرد میکنم داغ میشم سرد میشم ، من شنیدم هرروز حمام رفتن خوبه درسته آیا ؟

ممنون خدا🍃🍃🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سرفه گلودردم ندارم ، بی حالیمم خیلی بهتر شده ، فقط عرق سرد میکنم داغ میشم سرد میشم ، من شنید ...

حمام فک نمیکنم بدباشه یعنی مطمئن نیستم اما خیلی تاوید میکنن که حمام افتاب بگیزین خیلی خوبه . 

منم عرق سرد زیاد میکنم ان شاالله زودتر خوب میشیم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
حمام فک نمیکنم بدباشه یعنی مطمئن نیستم اما خیلی تاوید میکنن که حمام افتاب بگیزین خیلی خوبه .  ...

امین عزیزم ❤️الان من انقده عرق سرد کردم خیس عرقم

رفتم دکتر متخصص واسم سرم نوشت فشارم ۹ بود و امسیژن خون ۹۶، گفتم نفس تنگی دارم گف فعلا نیاز به سی تی نیست ، نوشت واسم ولی کفت حالت بد شد برو بده اگر علایمت رو به بهبودی بود نمیخاد ،ایشالله زود خوب بشیم من ۳ روزه بچمو گزاشتم خونه خواهرم ، ۲/۵ سالشه دلم پر میزنه واسش 😞

ممنون خدا🍃🍃🍃
مرسی قشنگم گفتم برام دستگاهشو بخرن بیارن

قیمتشو میگی؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
عزیزم الان یازده روزه زده و سینوفارم دوز اولش رو زده  روز نهم حالش بد شد

هنوز واکسن ایمنی نداده که گرفتین..باید سه هفته میگذشت..چون تو پیک بدی هستیم قبل ایمنی واکسن همه دارن مبتلا میشن