2777
2789
عنوان

کرونا دارم دکتر دگزامتازون داده

| مشاهده متن کامل بحث + 3566 بازدید | 52 پست
ببین عزیزم رمدیسیور رو لابد لازم نبوده ننوشته من خودمم کرونا گرفتم این دارو رو بهم ندادن یه قرص اس ...

دقیقا درسته قشنگم . پس برا شما هم بیشتر تقویتی دادن چون فقط ایمنی بدن باید قوی شه ‌. 

داروی مسکن به من دیکلوفناک دادن که فقط دو تا دونه خوردم اونم روز اول و بعد نخوردم 

به همسرم هم استامینوفن ساده دادن که اونم چون دیگه تب نداشت ندادم بهش . با دیفن هیدرامین که هر دو داریم میخوریم . 

ان شاالله همیشه سلامت باشی گلم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
قربونت برم نوش جونتون همون اب سیب و هویج خودش عالیه الهی هر چه سریعتر هم خودت هم همسرت سالم و سرح ...

زنده باشی عزیز دلم ممنونم گلم 

ان شاالله شما هم سلامت باشین عزیزممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا درسته قشنگم . پس برا شما هم بیشتر تقویتی دادن چون فقط ایمنی بدن باید قوی شه ‌.  داروی مس ...

سلامت باشی انشالله زودتر خوب بشید.

اب میوه خیلی خوبه مخصوصا سیب و هویج

غذا هم سعی کنید مقوی بخورید من ماهبچه میپختم خالی میخوردم یا بانون.

فقط سرخ کردنی و ادویه نخورید

دمنوش اویشن هم عالیه

اگه امکانش هست به خانواده هاتون بگید تو شرایط الان شما استرس اصلا خوب نیست و انقدر استرس ب شما و همس ...

اره بخدا باید بگم مخصوصا شوهر خواهرشوهرم هی زنگ میزنه میگه برید بیمارستان البته از روی دلسوزیه مرد خیلی خوبیه چون خودش کرونا گرفته تجربش کرده میگه برین ‌. حتی استرس اینو داشتم چون همین خانومش ( خواهر شوهر من ) یک ماهه اومده شهرما و خونه پدرشوهرمه . و ما چند روز قبلش اونجا بودیم که نکنه خواهر شوهرم گرفته باشه اخه خیلی شر هست که شوهرش زنگ زد به  شوهرم گفت ما هممون گرفتیم اگه زنم اینجا بود حتما از ما گرفته بود خوبه فعلا از شما نگرفته همین باعث ارامش قلبم شد ‌... گرچه امیدوارم هیچکس هیچوقت مبتلا نشه 

عزیز دلم ان شاالله که بارداری خوبی رو بسلامت بگذرونی و نی نی خوشگلتو بدنیا بیاوری

سلامت باشی انشالله زودتر خوب بشید. اب میوه خیلی خوبه مخصوصا سیب و هویج غذا هم سعی کنید مقوی بخورید ...

چشم قشنگم ممنونم عزیز دلم . 

حتما گلم     

خیلی لطف کردییی 

ان شاالله     

اره بخدا باید بگم مخصوصا شوهر خواهرشوهرم هی زنگ میزنه میگه برید بیمارستان البته از روی دلسوزیه مرد خ ...

حالا اخلاق اونا ب خودشون ربط داره ولی من نمیدونم فازز اینایی که دنبال اینن بدونن از کی و کجا گرفتن چیه؟

خب بابا بیماری مسری هست ممکنه از هر کسی یا هر جایی گرفته باشن.بخصوص که دوره نهفتگیش هم 5تا14روزه.

رمیدسیور رو الان برای درگیری های بالای سی چهل درصد می دن ، من همین امروز یک تاپیک زدم و نگران عپارص ...

ببخش عزیزم تازه پیام شما رو دیدم اتفاقا رمدسیور رو نگران عوارضش بودم با این حال گفتم همون چیزی که دکترم گفته . شکر خدا الان که خوبیم مشکل خاصی نداریم الحمدلله 

توکل به خدا قشنگم ان شاالله شما هم همیشه سلامت باشین . شما رمدسیور زدین گلم ؟ 

حالا اخلاق اونا ب خودشون ربط داره ولی من نمیدونم فازز اینایی که دنبال اینن بدونن از کی و کجا گرفتن چ ...

اره بخدا دقیقا همش میگن تقصیر منه که شوهرم گرفته با اینکه ما دو هفته پیش بابت یه مسئله پیش پا افتاده شوهرم هی گفت بریم دکتر و اونجا پر از کرونایی بود چون دکتر درمان کرونا بوده خب ادم مجبوره گاهی بیرون بره خرید واجب خونه یا  چیزای دیگه نمیشه دو سال تو خونه موند که ...

توکل به خدا ان شاالله که برای هیچ پیش نیاد چه میشه کرد بیماری مسری هست من خواهرم و شوهرش کادر درمانن گرفتن پدر مادر خودم برادر خودم اکثرا تجربشو داشتن دیگه پیش میاد ... ان شاالله تن شما هم سلامت باشه قشنگم و تن عزیزانتون

ببخش عزیزم تازه پیام شما رو دیدم اتفاقا رمدسیور رو نگران عوارضش بودم با این حال گفتم همون چیزی که دک ...

بله عزیزم من درگیریم بالا بود ، و الان نمی دونم عوارض دارهای ریه و رمیدسیور هست یا عنارض دوران بعد از کرونا ولی حالم اصلا هنوز خوب  نیست ...

بله عزیزم من درگیریم بالا بود ، و الان نمی دونم عوارض دارهای ریه و رمیدسیور هست یا عنارض دوران بعد ا ...

عزیز دلم بد به دلت راه نده . چرا حالت خوب نیست هنوز ؟ چند روز از مرخصیت گذشته ؟ تنگی نفس اینا داری یعنی ؟ 

من بیمارستان رفتم نه سرمی میدن نه هیچی میگم فشارم پایینه میلرزم میگه برو خونه مایعات بخور 😞الان نفس تنگی دارم ، من یه هفته پیش معده درد بودم ، ۴رم تستم منفی بود پنجشنبه مثبت شد یعنی الان ۶ روز میگزره ، از همون روز اول علایم مثبت بودم ، و بیشتر معدم درگیره چون دل پیچه اسهالم ، الان بنظرتون برم پیش متخصص و بهم شاید دارویی بدن یا سی تی بنویسه ؟ چون بیمارستان اینکارو نمیکنه 

ممنون خدا🍃🍃🍃
عزیز دلم بد به دلت راه نده . چرا حالت خوب نیست هنوز ؟ چند روز از مرخصیت گذشته ؟ تنگی نفس اینا داری ی ...

از زمان علایم و مثبت بودن تستم حدودا یکماه و یک هفته می  گذره 

یک هفته است می رم سر کار 

خوب بودم 

الان یک قدم کوچولو بر می دارم تنگی نفس شدید و ضعف پیدا می کنم 

و البته دل درد دارم که اون احتمالا مال داروهای کاهش التهاب ریه است چون تا یک ماه که باید دارو و اسپری و اینا مصرف کنم 

من بیمارستان رفتم نه سرمی میدن نه هیچی میگم فشارم پایینه میلرزم میگه برو خونه مایعات بخور 😞الان نفس ...

اره جانم برو متخصص . بیمارستان سرشون خیلی شلوغه ممکنه ندن . ان شاالله که زودتر خوب میشی عزیزم . برو متخصص که برات سیتی اسکن بنویسه 

خیره عزیزم