ی سوال داشتم من هفته ۲۸ بارداری هستم دیشب ی چیزی مث ترکیدن بادکنک تو شکمم صدا داد تکونای نی نیم هم کمتر شده.البته من دیروزم خیلی کار کردم و خیلی سرپا بودم
کسی تجربه ای داشته؟همش میگم نکنه کیسه آبم پاره شده باشه
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
کیسه اب پاره بشه دنیا رو سیل میبره😅چیزی نیس استراحت کنید
خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شددر تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨👩👧
جگر گوشه ی من عزیزترز جان مادر بعد یکسال چها ماه انتظار امدی تو دل من فدای تو بشم نازنیم❤🥺 انتظار خیلی سخته خدایا دامن منتظرا سبز کن🤲👶 ۱۶ اسفند بود که فهمیدم تو دلم لونه کردی و خدا دوباره تورو بمن داده🤲😭خدای مهربانم شکرت🤲❤ اگروواقعا از ته قلبت چیزیو از خدا خاستی بدون اجابت میکنه دیر یا زود ولی اجابت میکنه چرا که خودش گفته مرا بخوانید تا اجابت کنم❤🤲
عزيزم كيسه آبت پاره شده باشه متوجه ميشي چون آب ازت ميره يا حتي ترشح آب بايد داشته باشي..تكوناي ني ني رو بايد حواست باشه..يه چيز شيرين بخور آب يخ بخور به پهلوي چپ دراز بكش اگر باز ديدي تكون نميخوره برو پيش دكتر